SCM Timişoara, pregătită să lupte cu Steaua pentru locul din finala naţională....

SCM Timişoara, pregătită să lupte cu Steaua pentru locul din finala naţională. Valentin Calafeteanu: „Am demonstrat în trecut că putem învinge”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara / arhivă

SCM Timișoara dă piept cu CSA Steaua pentru a treia oară în decurs de puţin mai mult de o lună de zile şi tot în deplasare. De această dată lupta va fi în semifinalele naţionale iar bucureştenii au prima şansă prin parcursul celor două echipe din ultima perioadă. Chiar şi aşa bănăţenii sunt optimişti căci s-au impus într-un alt penultim act important cu roş-albaştrii, cel care a contat pentru Cupa României la finele lui august.

A doua întâlnire, din această toamnă, cu steliştii a fost mai puţin fericită, căci gazdele s-au impus clar în duelul din campionat de la începutul lui septembrie.


O veste bună pentru timişoreni e revenirea căpitanului Vlad Neculau, a cărui suspendare a fost redusă şi astfel e jucător eligibil pentru sâmbătă.

„Trebuie să abordăm partida încrezători și cu gândul că putem obține o nouă victorie în Ghencea. Este a treia semifinală pe care o jucăm împotriva lor: a fost una anul trecut, în Superligă, anul acesta una de Cupă a României, iar acum din nou în Superligă. Este foarte important că am demonstrat în trecut că putem învinge chiar dacă jucăm pe terenul lor. Ei au avut un sezon regular foarte bun, l-au terminat pe primul loc, însă lucrurile acestea contează mai puțin într-o semifinală. Va conta foarte mult ziua pe care o prind cele două echipe; eu sunt încrezător în jucătorii mei. De asemenea, este important că la noi revin căpitanul și vicecăpitanul, Vlad Neculau și Stephen Shennan și îmi doresc ca asta să se vadă la nivelul încrederii de grup”, a declarat antrenorul Valentin Calafeteanu.

Arbitrul de centru este mâine Alexandru Ionescu, asistat de Cristian Șerban, Virgil Ioniță. Nr. 4: Răzvan Anorocioaiei. Arbitru TMO: Cristian Răduță; iar CCOB: Mihai Irimia.

Meciul Steaua – SCM Timişoara pentru un loc în finală e programat mâine, 9 octombrie, la ora 12.00 (transmis pe TVR 1), pe stadionul Ghencea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.