Formalitate pentru „lei”: SCM Rugby Timişoara s-a calificat în semifinalele naţionale

Formalitate pentru „lei”: SCM Rugby Timişoara s-a calificat în semifinalele naţionale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a obţinut calificarea în semifinalele SuperLigii la rugby după o victorie la scor în faţa Universităţii Cluj, scor 66-0. Bănăţenii vor da piept în penultimul act al competiţiei cu CSA Steaua.

Jocul de azi din Ronaţ, de baraj, a curs într-o singură direcţie, spre buturile ardelenilor.


Etonia Saukuru, în minutul, 8 cu primul eseu şi Dănuț Jipa cu transformarea, au deschis seria punctelor gazdelor. Rupanu cu eseul şi acelaşi Jipa cu „conversia” au făcut ca tabela să indice rapid 14-0. Din minutul 29 a fost 19-0 prin reuşita lui Altinok, fără transformare, apoi Rupanu a culcat şi el balonul în terenul de ţintă advers. Jipa a făcut 26-0 din poziţie uşoară de transformare. În minutul 36 Jgerenaia a fost cu eseul şi acelaşi Jipa nu a greşit. Scorul pauzei a fost stabilit prin eseul marca Rădoi: 38-0.

La reluare multe lucruri nu s-au schimbat. Eseu Jgerenaia şi Jipa de această dată a „găsit” beţele pentru ca apoi chiar transformeurul să înscrie şi eseul, transformat şi el pentru 52-0 înaintea împlinirii unei ore de meci. Saukuru, un nou eseu, Rupanu cu reuşita nr. 3 în meci, au stabilit scorul final cu ajutorul lui Jipa, respectiv Vlaicu: 66-0.

Pentru rugbiştii timişoreni urmează astfel dificila semifinală din Ghencea, cu CSA Steaua, în timp ce Dinamo înfruntă Baia Mare în deplasare în cealaltă semifinală.

SCM Timişoara: Chiriac, Rădoi, Mosese, Mureşan, Popârlan (cpt.), Morrell, Lazăr, Saukuru, Rupanu, Jipa, Şteţco, Khvicha, Manumua, Altinok, Tiqe. Rezerve: Sabău, Sikote, Militaru, Trăuşan, Holoia, Vlaicu, Sîrbu. Antrenor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.