Se reiau lucrările în Parcul Civic din Timișoara. Cât mai întârzie finalizarea...

Se reiau lucrările în Parcul Civic din Timișoara. Cât mai întârzie finalizarea acestuia

1
DISTRIBUIȚI

Fără spor. Așa se lucrează de luni întregi în Parcul Civic. În data de 23 iulie, viceprimarul Ruben Lațcău ne declara că după semnarea unui act adițional la contractul cu firmele care reabilitează Parcul Civic, acestea au la dispoziție 20 de zile să finalizeze lucrarea, altfel vor primi penalizări.

Iată că am trecut de jumătatea lunii octombrie și lucrurile nu s-au prea mișcat în acest parc vizitat sau tranzitat zilnic de sute de persoane.

„Din 29 septembrie până în 13 octombrie, din cauza condițiilor meteo, lucrările au fost oprite lucrările.


De azi vor reîncepe lucrările. În zona din spatele Poștei a fost făcută recepția parțială. În zona Brătianu, se lucrează la statuie, iar în zona din spatele complexului Bega se va pregăti terenul pentru punerea gazonului. Ar mai fi nevoie de aproximativ două săptămâni de lucru”, ne-au spus reprezentanții Primăriei Timișoara.

Investiția se ridică la 5,6 milioane de lei.

Lucrările vizează montarea de pavele pe alei, alei asfaltate, alei cu pavele tip frunză, alei și piațetă pavate cu lespezi de piatră, 82 de stâlpi de iluminat cu două corpuri, patru pergole, 115 bănci din lemn, cinci bănci din piatră, două bănci circulare și două rastele de biciclete.

Va apărea și o fântână ornamentală cu diametrul de peste patru metri, într-o piațetă din vecinătatea Sălii 2.

Vor fi plantați aproape o mie de arbori și arbuști, pini, tuia, magnolii și liliac, arborele de lalea, rhododendron, hortensii, lavandă, azalee și aproape 4.000 de fire de trandafiri.

1 COMENTARIU

  1. Ultima tzeapa marca Robu, pe langa cartierul de vile ‘sociale’ gratuite pentru preteni construite pe un stadion ‘desfintat’ de primarie in fratelia (ca ar fi prea multe!).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.