Securitate înainte de toate. De ce să instalezi sistem de alarmă la...

Securitate înainte de toate. De ce să instalezi sistem de alarmă la domiciliu

0
DISTRIBUIȚI

Un studiu Rutgers a observat că în timp ce numărul sistemelor de supraveghere dintr-o zonă rezidențială crește, numărul infracțiunilor scade. Obiectele de valoare și banii lichizi sunt în atenția hoților, mereu ingenioși și puși pe treabă. Numai în 2019 au fost înregistrate 22.341 de furturi din locuințe din România. În restul Uniunii Europene, Germania declara că are loc o spargere la fiecare minut. În ciuda acestei statistici alarmante, aproximativ 96% din toate casele și apartamentele nu sunt încă protejate de un sistem de alarma. Conform statisticilor poliției, eficacitatea sistemelor de alarmă este incontestabilă. Iată câteva motive pentru a-ți instala un sistem de alarmă în locuință cât mai curând:

Descurajează activitatea criminală

Simpla prezență a unui sistem de securitate descurajează hoții. Aceștia nu vor să crească șansele de a fi prinși de proprietar, așa că în cele mai multe cazuri, renunță la „pradă”.

Protejează obiecte de valoare și locuințe

Un sistem de supraveghere la domiciliu este prima linie de apărare pentru păstrarea în siguranță a bunurilor și obiectelorimportante.


Este mai puțin probabil ca tâlharii să aducă daune proprietății, atâta timp cât există șansa de a fi prinși. Un sistem de alarmă poate avertiza poliția în cazul în care se întâmplă ceva suspect, ceea ce asigură siguranța proprietății și obiectelor personale.

Acces și viuzalizare la distanță

Sistemele moderne de supraveghere a casei oferă proprietarului posibilitatea de a vedea ce se întâmplă folosind dispozitive inteligente. Proprietarul poate de asemenea, să armeze și să dezarmeze sistemul de la distanță. Dacă sunt instalate camere de supraveghere împreună cu sistemul de alarmă al locuinței, proprietarul casei poate de altfel, să vadă imediat cine dă târcoale casei.

Notificări imediate în caz de incendiu sau gaz

Iar cu asta nu-i de glumă! Multe sisteme de alarmă la domiciliu sunt dotate cu detectare încorporată a incendiilor și a monoxidului de carbon. Dacă senzorii de alarmă observă o problemă, proprietarul va fi înștiințat de urgență. Acest lucru îți poate oferi timp pentru a ieși din casă, în timp ce serviciile de urgență sunt pe drum.

Mai puțin stres, mai multă pace în familie

Când știi că familia ta este în siguranță, îngrijorarea și stresul nu sunt atât de accentuate, iar tu poți să zâmbești mai des. Factorul psihologic este esential, acesta fiind un beneficiu imens pe care un sistem de alarmă ți-l oferă.

 Prețul contează tot timpul

Sistemele smart de alarmă pot fi mai ieftine deoarece clienții evită adesea să plătească un instalator.

DIY

Dacă ești o persoană cât de cât tehnică, poți să-ți instalezi singur sistemul de alarmă. Alege dispozitivul și tehnologia care se pliază cel mai bine pe nevoile tale. Nimic mai simplu!

Control

Deoarece sistemele de alarma wireless nu trebuie să implice o firmă specializată pentru monitorizare, clientul este cel care deține controlul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.