Șeful PSD Timiș, mesaj pentru primarul Fritz: „Este clar că ai eşuat...

Șeful PSD Timiș, mesaj pentru primarul Fritz: „Este clar că ai eşuat lamentabil, este clar că pălăria e prea mare, este clar că nu te pricepi”

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, îi cere lui Dominic Fritz să renunțe la funcția de primar al Timișoarei, considerând că este, la fel ca alți colegi de partid, doar un „produs” vândut bine în campania electorală.

„Ai avut o campanie electorală remarcabilă, în care s-au investit sume imense, comparativ cu contracandidații tăi. Ai avut un program care suna bine – prea bine! – cu care i-ai convins pe timişoreni.


Cu timpul ai ajuns să crezi şi tu ceea ce promiteai, ceea ce îți pregăteau consultanții să spui. Ai început să te crezi providențial, să te gândeşti la preşedinția țării… Acum te loveşti de realitate. Ai luat 21 de milioane de euro amendă pentru că te-ai încăpățânat să nu cumperi în rate blestematele alea de certificate verzi, iar asta a îngropat Coltermul. N-ai făcut stocuri de cărbune, nu ți-ai pregătit o strategie pentru iarnă. Dar asta nu e singura problemă. Timişoara e mai murdară ca oricând, iar spațiile verzi sunt devastate. Este clar că ai eşuat lamentabil, este clar că pălăria e prea mare, este clar că nu te pricepi! Până la urmă, nu eşti singurul care a dat-o în bară. A făcut-o şi Clotilde Armand la sectorul I, Allen Coliban la Braşov, Lucian Viziteu la Bacău sau Nicuşor Dan la Bucureşti. Sunteți o generație de userişti care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Nişte eşuați! Pleacă, lasă pe altcineva, ramâi în oraşul nostru dacă vrei, dar pleacă, lasă-ne în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să ştii asta…”, a scris Alfred Simonis într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.