Show-ul 888 Midnight Poker s-a reluat

Show-ul 888 Midnight Poker s-a reluat

0
DISTRIBUIȚI

 

Fanii pokerului au motive de bucurie. Show-ul 888 Midnight Poker s-a reluat și poate fi urmărit în fiecare vineri pe postul B1 TV.

Noul sezon din 888 Midnight Poker s-a reluat la începutul lunii octombrie cu aceeași doză de spectacol oferită de jucătorii calificați de pe platforma 888poker, alături de o vedetă invitată de organizatori.

Jucătorii luptă pentru premii în valoare de 7.700 de dolari, ceea ce face ca miza să fie de-a dreptul impresionantă, ținând cont că primul clasat încasează 3.000 de dolari.

În plus, premii primesc și cei clasați pe locurile 2-7, după cum urmează: locul 2: 2.000 de dolari, locul 3: 1.000 de dolari, locul 4: 750 de dolari, locul 5: 500 de dolari, locul 6: 250 de dolari, locul 7: 200 de dolari.

Câștigătorii trebuie să aibă cont la 888poker pentru a primii premiul. Transferul premiului se face în cel mult 96 de ore.

Așadar, pasionații de poker online romania au motive de bucurie, întrucât până pe 5 noiembrie 2021 vor putea urmări noul sezon din 888 Midnight Poker și chiar participa.

Cum poți participa la 888 Midnight Poker?

Pentru a ajunge în emisiunea difuzată de B1TV trebuie să participi la rundele de calificare online organizate săptămânal de 888poker. În plus, poți să îți câștigi intrarea inclusiv prin turneele satelit.

Astfel, primii 6 jucători finaliști din fiecare rundă de calificare vor ajunge în show-ul televizat de B1TV, alături de o vedetă.  Astfel, toți cei care ajung în emisiune au asigurat un premiu în bani.

Un jucător poate participa doar la o singură ediție de 888 Midnight Poker, dar participarea la Rundele de Calificare online nu este supusă  altor restricții. În cazul în care un jucător a participat deja la o ediție a 888 Midnight Poker și câștigă din nou în rundele de calificare, locul său în emisiune va fi luat de următorul clasat.

Taxa de intrare la turneele online de calificare este de 5 dolari, cu un premiu de 1.000 de dolari garantat.


Turneele de calificare au loc în fiecare vineri, până 29 octombrie. Ultima ediție televizată a 888 Midnight Poker va fi difuzată pe 5 noiembrie.

La 888 Midnight Poker se joacă Texas Hold’em, iar câștigător va fi cel care a rămas ultimul la masă ori cel care are cele mai multe jetoane dintre cei rămași la finalul a patru ore de joc.

888 Midnight Poker, un show de succes

Primele ediții din 888 Midnight Poker au avut loc la finalul anului 2020. Show-ul s-a bucurat de un succes important, motiv pentru care a fost prelungit pentru încă șase ediții, până în februarie 2021.

Utilizatorii au apreciat faptul că pot ajunge să joace poker la TV după ce obțin calificarea online pe platforma 888poker, dar și premiile puse în joc.

Succesul celor 12 emisiuni 888 Midnight Poker a dus ulterior la prelungirea pentru încă un sezon, ce a început în octombrie 2021.

Ediția a 14-a a fost câștigată de Radu Dănuț, un jucător profesionist de poker din Galați, iar acesta a încasat un cec în valoare de 3.000 de dolari.

„A fost o plăcere. Indiferent de rezultat, aș fi fost mulțumit și încântat de oportunitatea să joc la o masă televizată. 888poker este un site unde chiar îmi place să joc”, a spus Radu Dănuț în momentul în care a primit cecul din partea organizatorilor.

Anterior show-ului 888 Midnight Poker, 888poker și PokerFest au organizat „Road to Las Vegas”. E vorba despre un alt show de succes, difuzat pe B1TV, în care utilizatorii au avut, de asemenea, posibilitatea să joace poker la TV, după ce au câștigat turneele de calificare online de pe platforma 888poker.

888, un operator de top la nivel mondial

888 este un gigant din industria jocurilor de noroc, care le oferă utilizatorilor din România posibilitatea de a se distra pe platformele 888sport, 888casino și 888poker. Ascensiunea acestui operator este confirmată și de rezultatele financiare pe care 888 le are la nivel mondial, ce sunt din ce în ce mai bune, semn că utilizatorii sunt foarte mulțumiți.

Pe 888poker, utilizatorii au la dispoziție o varietate de jocuri de poker și turnee zilnice. Aici, ei găsesc clasicele Texas Hold’Em, Omaha Hi și Omaha Hi/Lo, dar și inovații precum SNAP și BLAST. De altfel, 888poker inovează constant în așa fel încât utilizatorii să aibă parte de o experiență cât mai plăcută. Astfel, ultimul upgrade al soft-ului de Inteligență Artificială a îmbunătățit și mai mult siguranța pe platformă, iar feedback-ul jucătorilor a fost bun.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.