Simonis: Fritz și Nica să se lege cu lanțuri de gardul Guvernului,...

Simonis: Fritz și Nica să se lege cu lanțuri de gardul Guvernului, să intre în greva foamei, să găsească soluții

1
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a reacționat, astăzi, la vestea că, de astăzi, Colterm nu va mai furniza apă caldă și căldură, considerând că ”Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot.


Venit călare pe un cal alb, domnul Fritz a reuşit să îngenucheze un oraş de talia Timisoarei într-un singur an!”.

Simonis a susținut că ”soluțiile vânturate de cuplul tragic Fritz-Lațcău nu mai crede nimeni. Primarului i se potriveşte povestea Hainele cele Noi ale Împăratului, iar celălalt personaj de desene animate pare că s-a jucat până la 3 noapte cu termoficarea oraşului, până a pus-o pe butuci! Dominic Fritz este gol de substanță, nu ințelege nimic din ceea ce presupune conducerea unui oraş de talia Timişoarei, şi toate soluțiile cu care a venit în campania electorală par să se fi evaporat”.

Liderul PSD Timiș consideră că ”situația este disperată, e nevoie de măsuri rapide şi asumate. Îl consider vinovat şi pe Alin Nica, pentru că PNL este bine mersi la guvernare locală, are viceprimar, iar domnul Nica se bătea în primăvară cu cărămida în piept că a rezolvat bani la Guvern pentru Colterm! Să se ia amândoi de mână, Fritz şi Nica, să se ducă la Bucureşti şi să rezolve situația! Să se lege cu lanțuri de gardul Guvernului, să intre în greva foamei, orice dar să nu mai pună piciorul în Timişoara fără soluții, că nu mai au ce căuta pe-aici!”.

1 COMENTARIU

  1. Solutia!
    Ordonanta urgenta 57/2019 privind Codul administrativ

    Art. 162: Încetarea mandatului în urma referendumului
    (1)Mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local având ca obiect demiterea acestuia, conform procedurii prevăzute la art. 144 şi 145, care se aplică în mod corespunzător.
    (2)Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de locuitorii comunei, oraşului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de către acesta a intereselor generale ale colectivităţii locale sau a neexercitării atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercită ca reprezentant al statului.
    (4)Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puţin 25% dintre locuitorii cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral cu domiciliul sau reşedinţa în unitatea administrativ-teritorială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.