Șoferi drogați sau băuți, depistați în trafic de polițiștii timișeni

Șoferi drogați sau băuți, depistați în trafic de polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1889571130">

Câțiva șoferi din Timiș s-au ales cu dosar penal după ce s-au urcat băuți ori drogați la volan.

Joi, în jurul orei 18.30, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Timișoara din orașul Sânnicolau Mare, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Tot joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Deta și Secției 8 Poliție Rurală Deta au depistat, în localitatea Livezile din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În 15 octombrie, în jurul orei 00.00, polițiștii din Făget au depistat, în localitatea Dumbrava din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în 15 octombrie, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control pe DJ 609 între localitățile Bethausen și Cladova, din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.