Șoferii mașinilor de mare tonaj care circulă prin Timișoara, amendați de Poliția...

Șoferii mașinilor de mare tonaj care circulă prin Timișoara, amendați de Poliția Locală. Ce prevederi nu respectă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au ținut cont de numeroasele sesizări de la timișoreni, care au reclamat faptul că autovehiculele de mare tonaj nu respectă traseele de traversare a orașului.

Acestea  generează nu numai poluare dar și pericol pentru clădirile din anumite zone.

Polițiștii locali au aplicat anul acesta 252 de amenzi în zone precum Calea Șagului, Gavril Musicescu, Calea Martirilor, Ioan Slavici, Piața Consiliul Europei, Bujorilor, Ardealul, Republicii, Jiul, Circumvalațiunii, Dâmbovița, Demetriade, Ștefan cel Mare, precum și în alte zone.

„Potrivit OUG 195/2002, articolul 173, este interzisă circulaţia autovehiculelor cu mase şi/sau gabarite depăşite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora, dacă vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depăşeşte lăţimea, înălţimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totală maximă admisă, dar și când vizibilitatea este redusă sau partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă sau zăpadă.


Fapta este sancționată cu amenzi cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.