Solistul formațiilor Blazzaj și Implant pentru Refuz a lansat un set de...

Solistul formațiilor Blazzaj și Implant pentru Refuz a lansat un set de muzică electronică

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Miluta Flueras

Zilele acestea, solistul formațiilor Implant pentru Refuz și Blazzaj, Octavian „Vita“ Horvath, a lansat setul înregistrat sub numele de 150 Stoka pentru ediția din acest an a festivalului Psihodrom, eveniment ce s-a desfășurat online în cursul lunii mai.

„Am început cu latura asta a mea de 150 Stoka de când m-am apucat de făcut sound-uri pentru spectacole de dans contemporan și teatru. Sau muzică pentru aftermovie-uri la festivaluri si evenimente culturale. Odată cu venirea pandemiei și fiindcă mulți mi-au cerut să asculte aceste compoziții, m-am decis să le pun pe net. Am publicat deja două albume, și mai am câteva la sertar. Sun conștient că unii rockeri conservatori strâmbă din nas când aud de muzică electronica.


Dar muzica e universală, și atunci când te exprimi nu contează cu ce o faci, că e sintetizator sau chitară. Cine are urechi și suflet… rezonează. Folosesc și vocea, de exemplu la concertul pe care l-am înregistrat la on.set.hdv, unde avem și invitați… i-am bâzâit pe toți… am stricat toate piesele cu vocea mea. Mi-am facut un set de versuri, i-am dat live cu un looper, jucându-mă cu efecte. Vreau să mai scot și alte albume, chiar și un vinil, pe viitor“, a spus Octavian Horvath.

În luna septembrie a acestui an, casa de discuri timișoreană Psihodrom Records a lansat cea de-a treia compilație, „Trois”, realizată de artiști ai muzicii electronice contemporane. Printre artiștii care se numără pe această a treia compilație lansată de Psihodrom Records și a cărei copertă a fost realizată de Eugen Neacșu se numără d¦ffkt, Ia Cu Pită, Lemarian, Vlaicu Golcea feat. Mela Mihai, Thy Veils, Alex Halka, 150 Stoka, Robotel, Riot199 , V.A.G., Anita Ramona sau We Are Creepz. Colectivul Psihodrom  are ca scop creearea unei platforme comune care să sprijine artiștii locali, naționali sau internaționali, precum și diverse manifestări sau experimente vizuale și muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.