Timișeni care aruncau saci cu gunoaie la marginea drumului, agresivi la adresa...

Timișeni care aruncau saci cu gunoaie la marginea drumului, agresivi la adresa echipei CJ Timiș care i-a surprins

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți cetățeni au fost surprinși în timp ce opreau mașina pe marginea drumului și aruncau saci cu gunoaie în spațiul verde de lângă șosea.

„Ne pare rău să scriem aceste rânduri, însă, din păcate, realitatea a ajuns să bată filmul în cadrul campaniei «Curățenie de toamnă pe drumurile județene».


În timp ce echipele CJ Timiș adunau deșeurile abandonate pe marginea drumurilor județene, doi cetățeni au venit să arunce saci întregi de gunoaie chiar în locațiile curățate. Unul a fost surprins între Peciu și Giulvăz și altul între Ciacova și Jebel. În cadrul aceleiași campanii, membrii unei echipe CJ Timiș aproape au fost luați la bătaie, după ce au atras atenția unor persoane într-un caz asemănător celor prezentate mai sus”, a transmis Consiliul Județean Timiș.

„Autoritățile abilitate să ia măsuri au fost anunțate de situațiile întâmpinate pe teren, dar, chiar dacă vinovații vor ajunge să plătească sub o formă sau alta pentru comportamentul lor, ne temem că va fi doar o picătură în ocean. Azi facem curat, mâine mormanele sunt la loc. Trebuie să ne întrebăm sincer dacă noi, ca și comunitate, ne dorim cu adevărat o lume mai bună, mai curată, mai corectă. Dacă da, soluția este în mâna fiecăruia dintre noi. Vă încurajăm să nu rămâneți pasivi când vedeți asemenea acte de lipsă de bun simț și, vă rugăm, pledați pentru un comportament civilizat în rândul apropiațiilor. Doar conștientizând că avem o problemă ca societate, putem vorbi de rezolvarea ei”, mai spune mesajul CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.