Timișoreancă hărțuită de fostul iubit: microfoane în casă, GPS în mașină și...

Timișoreancă hărțuită de fostul iubit: microfoane în casă, GPS în mașină și detectivi particulari pe urmele ei. „A intrat în birou cu un cuțit în mână”

7
DISTRIBUIȚI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat astăzi cinci percheziții domiciliare, în județele Timiș și Arad, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate bănuită de constituirea unui grup infracțional organizat, amenințare, șantaj, hărțuire, violare de domiciliu și violarea vieții private.

Totul a început anul trecut, după ce unul dintre suspecți, un cetățean austriac, s-a despărțit de iubita sa româncă. Acesta a început să o urmărească, i-a intrat în apartament, i-a montat un dispozitiv GPS în mașină și microfoane, punând chiar și detectivi particulari și un taximetrist să o urmărească. Bărbatul lucra ca administrator la firma unde era angajată și victima.

„După despărițire, în decembrie 2020, am aflat că acesta, în primă fază singur, a monitorizat cam o lună de zile zona și blocul în care locuiesc. Apoi, în ianuarie, având camere de supraveghere în apartament, am văzut că acesta mi-a intrat în casă fără ca eu să-i dau cheie. Ulterior a și recunoscut că a făcut o copie după cheie, că a intrat să vadă dacă e vreun bărbat, dacă locuiește cineva cu mine. Pe mașina pe care o folosesc a pus aparat GPS și un microfon. M-a și amenințat de foarte multe ori, a făcut presiuni asupra mea referitoare la locul de muncă, m-a și dat afară, după care m-a angajat, apoi iar m-a dat afară, de fiecare spunând că dacă vreau să-mi păstrez locul de muncă trebuie să mă împac cu el, el fiind administrator la societatea la care lucram amândoi. Ulterior a început să lucreze și cu alte persoane, un taximetrist și doi sau chiar trei dedectivi particulari. Pe rând, timp de nouă luni, oriunde mergeam una dintre aceste persoane era după mine, având informații de la GPS unde mă deplasez”, a povestit femeia.

„M-a amenințat de multe ori, la un moment dat, la birou, avea chiar și un cuțit în mână, spunându-mi că este atât de nervos încât ar putea să bage cuțitul în mine.


M-a dat afară din birou, spunându-mi că dacă nu ies singură poate să mă scoată afară de păr. Îmi cerea de fiecare dată, până inclusiv săptămâna trecută, să mă împac cu el, să mă întorc la el, și atunci totul va fi bine. Am primit în ultimul timp, pe lângă vizitele de la acele persoane, și cadouri de la el, pe care le-am refuzat. O dată mi-a lăsat mai multe plase în fața ușii, pentru că nu i-am răspuns la telefon. Le-am returnat, le-am dus la birou a doua zi și le-am lăsat acolo. Tot timpul obiectul de șantaj a fost să mă întroc la el și ce fac eu în timpul liber, dacă am pe cineva, ce fac atunci când nu sunt la serviciu”, a mai detaliat timișoreanca.

Din cercetările realizate de procurori a reieșit că „în cursul anului 2021, în municipiul Timișoara, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 48 de ani, ar fi constituit o grupare infracţională, care ar fi săvârșit fapte de amenințare, șantaj, hărțuire, violare de domiciliu și violarea vieții private față de o femeie în vârstă de 30 de ani din municipiul Timișoara. Astfel, în perioada aprilie 2016 – decembrie 2020, persoana vătămată ar fi avut o relație cu unul dintre bărbați, în vârstă de 44 de ani, iar, din momentul încheierii relației, acesta ar fi început să o hărțuiască, să o amenințe și să o șantajeze, urmărind-o în județul Timiș. De asemenea, acesta le-ar fi solicitat celor doi bărbați, detectivi particulari, să o urmărească pe femeia de 30 de ani, iar aceștia ar fi montat, pe autoturismul utilizat de către aceasta, dispozitive de urmărire și ascultare ambientală. În urma administrării actelor probatorii în dosarul penal, au fost identificate dispozitivele de localizare și de ascultare ambientală, montate pe autoturismul utilizat de către victimă, fără știrea sau acordul acesteia. Totodată, membrii grupării ar fi pătruns, fără drept, în apartamentul victimei, aceștia fiind surprinși de camerele de supraveghere din imobil”, spune comunicatul DIICOT.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, trei laptop-uri, șase telefoane mobile, un HDD, trei reportofoane și un GPS. Cei trei bărbați au fost conduși la audieri, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara, în baza mandatelor de aducere. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

7 COMENTARII

  1. Pai tu chizda cand la-i supt pentru a te angaja tot el era vinovat?
    cand vedeti ca nu iasa cum vrea muschiul vostru va dati ranite …cu ce anume te putea santaja ?
    ce kkt daca aveai microfoane in auto? poate erau puse pentru a dovedi ceva?zic si eu …dar la cum te stiu lai supt pe fraier de lai inebunit

  2. Va scapa un mic detaliu tipa era amanta ca austriacu are sotie dar se pare ca vreti sa o scoateti victima pe rapanoasa..e una care inainte de a veni in firma presta pe Publitim…iar la munca venea cand vroia dodoasca ei sa va spuna colegii ce fumuri are jegoasa in cap

  3. Comentariul acestui numit Herta, este exact expresia misoginismului romanesc, neaoş, de care trebuie sa fuga toata lumea! Daca era in Austria, ala era bagat demult la zdup! Nu stim exact ce s-a intamplat cu mamele si tatii care au crescut aceste specimene de barbati!

    • Bah dar decand curvele sunt fete mari in Romania?
      Sie ist nicht mehr als eine ganz gewöhnliche Schlampe.
      Curva means bitch or slut or such in romanian and in a number of languages, with small variations as in „Kurva”: polish, russian, croatian, hungarian.
      deci toate astea de va dati ochii peste cap sa stiti ca o persoana care se f,,, pentru un loc de munca sau alte foloase materiale este o Curva ….asa scrie la dictionar
      Alina zic sa ne giugiulesti Misoginismul Romanesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.