Timișoreanul Megga Dillah a lansat o nouă piesă reggae cu influențe trap:...

Timișoreanul Megga Dillah a lansat o nouă piesă reggae cu influențe trap: „Fighting Babylon”

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Megga Dillah a lansat un nou single, realizat în colaborare cu Syon Lion, melodia Fightin Baylon având pare și de un videoclip care a fost filmat în România și în Italia.

„Este o piesă reggae roots cu mici influențe trap care militează împotriva unor subiecte actuale, cum ar fi pandemia, poluarea și defrișarea în exces, lipsa de concerte și „punerea la zid” a artiștilor datorită deciziilor politice, lipsa de proactivitate a oamenilor care acționează fără să gândească pe termen lung și altele.


Piesa este prezentă pe toate platformele digitale. Colaborarea a luat naștere deoarece am fost încântat de ideea unei strofe în limba italiană pe piesă. Syan Lion cântă de mult timp în România și între timp s-a mutat în Italia. Am mai colaborat și la alte piese în trecut“, a spus Megga Dillah.

Timișoreanul Megga Dillah s-a apucat de cântat reggae încă din 2005 și a editat o serie de single-uri alături de mulți muzicieni din țară și din străinătate.

„Ideea videoclipului a plecat de la balanța dintre viața în natură și viața în oraș, fiind filmat atât în România cât și în Italia. Țin să-I mulțumesc în mod special lui Denis Albastroiu, cel care a produs videoclipul, dar și tuturor celor care au colaborat la acest clip și nu în ultimul rând one love pentru toți cei care ne susțin, ne ajută și ne spijină“, a mai adăugat Megga Dillah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.