Timișorenii, haz de necaz pe internet după ce „Coldterm” a oprit furnizarea...

Timișorenii, haz de necaz pe internet după ce „Coldterm” a oprit furnizarea căldurii FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-933583659">

 

Caloriferele din 55.000 de gospodării din Timișoara, dar și din numeroase instituții publice, spitale sau școli s-au răcit astăzi după ce E.ON a întrerupt furnizarea de gaz către Colterm, companie aflată acum în insolvență.

Deși situația este una foarte gravă, timișorenii au arătat pe Facebook că nu și-au pierdut simțul umorului. Cea mai simplă „memă”, care a circulat și în alte ierni, a fost schimbarea numelui companiei de termoficare din Colterm în „Coldterm” (în limba engleză, cold = rece, frig).

Alte încercări de umor amar au venit din transformarea afișului filmului „Gladiatorul” în „Radiatorul”, transformarea siglei Capitalei Europene a Culturii cu elemente „polare” sau chiar o poezie cu final „de cartier” la adresa primarului.

1 COMENTARIU

  1. hahahaha da, foarte amuzant. asta nu e deloc caz penal pentru guvernanti, ca ar „zadarnici lupta impotriva bla bla”. AMUZANT, da. muriti, cetateni, de frig si de foame, dar sa nu cumva sa umpleti spitalele de covid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.