Utilajele DRDP Timișoara, pregătite pentru deszăpezire. Câte vor acționa în zona autostrăzii

Utilajele DRDP Timișoara, pregătite pentru deszăpezire. Câte vor acționa în zona autostrăzii

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara este pregătită să intervină încă de la prima ninsoare pe drumurile naționale și autostrăzile din vestul țării.

În stocurile DRDP Timișoara se găsesc aproape 20.000 de tone de sare și 280 de tone de clorură de calciu, dar aprovizionarea continuă  și în perioada următoare.

„În ceea ce privește numărul de utilaje specifice activității de deszăpezire, pe raza de activitate a DRDP Timișoara sunt circa 300 de utilaje, prin contractele cu terții, precum și aproximativ 100 de utilaje proprii ale DRDP Timișoara.

Din acestea, pentru sectoarele de autostradă A1 Ilia – Remetea Mare și A1 Remetea Mare – Nădlac vor fi dislocate aproape 100 de utilaje cu lamă și răspânditor și 16 încărcătoare, acestea asigurând deszăpezirea și pe autostrada A6.


Pentru drumurile naționale din Timiș sunt prevăzute 53 de utilaje cu lamă și răspânditor, plus 13 încărcătoare”, ne-a declarat Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP Timișoara.

Potrivit acesteia, din data de 20 octombrie, utilajele vor intra în bazele de munte de pe raza de administrare a DRDP Timișoara, iar în restul bazelor de la districte, intrările încep cu data de 1 noiembrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.