Vedeta Politehnicii Timişoara, integralistă în înfrângerea naţionalei feminine de fotbal în Elveţia

Vedeta Politehnicii Timişoara, integralistă în înfrângerea naţionalei feminine de fotbal în Elveţia

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: frf.ro

„Tricolorele” au cedat ieri seară în jocul din deplasare cu Elveţia, care a contat pentru preliminariile Cupei Mondiale. A fost 0-2 la Zurich într-un joc în care Teo Meluţă, jucătoarea Politehnicii Femina a fost utilizată pe tot parcursul întâlnirii.

România nu a făcut faţă gazdelor, în ciuda intervenţiilor portarului Părăluţă.


Crnogorčević (min. 48, 90-pen) a marcat ambele goluri ale elveţiencelor, naţionala mai puternică.

Selecţionerul Cristian Dulca a început cu: 1. Părăluță – 21. Corduneanu, 2. Oprea, 6. Ficzay, 11. Olar-cpt – 4. Bortan, 8. Vătafu – 5. Meluță (foto, nr. 5), 14. Herczeg, 22. Laiu – 9. Rus. Carp şi Ambruş au intrat pe parcursul meciului.

Politehnica Timişoara a avut-o selecţionată şi pe Florentina Ancăş, care a rămas pe banca de rezervă. Spre deosebire de poziţia defensivă pe care a fost folosită la Timişoara, Meluţă a jucat în linia de mijloc. Interesant e că ea a fost jucătoarea lui Lugano, în Elveţia, înainte de a deveni alb-violetă.

După trei partide în Grupa G de calificare, România are şase puncte şi se află pe locul 3, după Elveţia şi Italia, ambele cu nouă puncte. Pe 26 noiembrie „tricolorele” primesc replica Moldovei, din grupă mai fac parte Lituania şi Croaţia, care la fel ca moldovencele, nu au adunat niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.