Zeci de migranți, găsiți ascunși într-un lan de porumb, în apropiere de...

Zeci de migranți, găsiți ascunși într-un lan de porumb, în apropiere de frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Nădlac, au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, ascunşi într-un lan de porumb, 26 de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

„În data de 24 octombrie 2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Nădlac au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.


Pe parcursul misiunii, au fost identificați, pe un teren arabil din apropierea orașului Nădlac, ascunşi într-un lan de porumb, 26 de cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Pakistan, Bangladesh și India, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră. După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi”, a transmis Poliția de Frontieră.

În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile MAI pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală, au mai transmis autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.