Alina Gorghiu, ironică la adresa USR după alocarea de fonduri pentru Colterm:...

Alina Gorghiu, ironică la adresa USR după alocarea de fonduri pentru Colterm: „Vă provoc să-l jigniți pe Cîțu și pentru cea mai mare sumă dată pentru căldură din fondul de rezervă al Guvernului”

2
DISTRIBUIȚI

Guvernul a alocat 54 de milioane de lei, joi seara, pentru Colterm, sumă care ajută compania de termoficare din Timișoara să funcționeze până la finalul anului. Primarul Dominic Fritz a mulțumit celor implicați în rezolvarea solicitării municipalității, dar liberalii nu au ratat ocazia să-i „taxeze” pe useriști.

„Le mulțumesc membrilor Guvernului, care au răspuns solicitărilor noastre, ale primarilor, pentru sprijinul acordat, un gest absolut necesar într-o perioadă de urgență energetică”, a fost reacția lui Fritz.

„Ajutorul a venit acum, dar este obligația administrației locale să soluționeze și să garanteze asigurarea căldurii în casele oamenilor, în școli, spitale și instituții publice. Până la urmă, local nu s-a găsit de către Executivul USR al Primăriei o soluție până la finele iernii, rezolvarea venind tot de la hulitul Guvern liberal”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.

„Categoric, în acest moment, prioritatea absolută este asigurarea căldurii și a apei calde pentru abonații Colterm, dar mă întreb cât de corecte au fost atacurile, de multe ori suburbane, la adresa premierului Cîțu venite din partea liderilor USR.


Premierul care a fost făcut în toate felurile a acordat astăzi Timișoarei cea mai mare sumă din fondul de rezervă dintre cele 31 de orașe din țară care au solicitat acest sprijin”, a precizat președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

După reacțiile politicienilor locali, senatorul liberal de Timiș Alina Gorghiu a avut, vineri dimineața, o postare ironică pe pagina sa de Facebook.

„În timp ce USR ne jignește zilnic, iar toți parlamentarii lor de Timiș doar critică, fix acel PNL, de care se tot feresc, a rezolvat temporar ce ei împreună cu primarul Fritz au fost incapabili să rezolve: problema energiei termice în Timișoara. Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să mulțumiți Guvernului și premierului Cîțu. Că nu a făcut judecată politică de doi bani, nu a stat pe gânduri când a fost vorba de a ajuta cetățenii Timișoarei. Și, uite-așa, suma primită de la Guvernul PNL va fi utilizată pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an, astfel încât şcolile, spitalele și oamenii să aibă apă caldă şi căldură. P.S.: Stimați colegi de la USR, vă provoc să-l jigniți pe Cîțu și pentru suma de 54 de milioane de lei, cea mai mare sumă alocată pentru căldură din fondul de rezervă al Guvernului”, a transmis parlamentarul.

2 COMENTARII

  1. Gresit doamna !!! Suma nu este de la guvernul PNL ci de la cetatenii Romaniei care platesc taxe si impozite si un anume guvern ajuns la putere ii imparte mai mult sau mai putin corect. Hai sa nu ne mai batem cu pumnul in piept pe banii romanilor…. sau acum sunt ai vostri ?

  2. Rusine. Dumneavoastra care sunteti tot la 4 ani pe listele din Timisoara , ce ati facut pentru rezolvarea acestei probleme? Banii nu sunt ai guvernul PNL , ci de la cetatenii Romaniei, inclusiv din Timisoara care platesc destui bani catre stat. Sa va fie rusine. Nu reprezenatati Timisoara. Sa reprezinti Galatiu, de unde te-ai nascut poate cunosti mai bine problemele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.