Amenzi și dosare penale pentru timișeni care s-au urcat la volan băuți,...

Amenzi și dosare penale pentru timișeni care s-au urcat la volan băuți, drogați sau fără permis de conducere

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe persoane s-au ales cu amenzi și dosare penale la finele săptămânii trecute.

În 6 noiembrie, în jurul orei 12.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au depistat, pe strada Făgetului din oraș, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în 6 noiembrie, în jurul orei 11.35, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Nistor Oprean din localitate, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în data de 6 noiembrie, în jurul orei 11.35, agenții din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Tot în  6 noiembrie, în jurul orei 15.35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat, având montate plăcuțe de înmatriculare aparținând altui autovehicul.

În 6 noiembrie, în jurul orei 16.10, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control, în localitatea Moșnița Nouă, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani.


În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 6 noiembrie, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Variaș din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 7 noiembrie, în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În 7 noiembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii din Buziaș au depistat, pe strada Principală, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.