Au început înscrierile pentru noua sesiune a programului „Rabla pentru electrocasnice”

Au început înscrierile pentru noua sesiune a programului „Rabla pentru electrocasnice”

0
DISTRIBUIȚI

Înscrierile pentru noua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice au început vineri și se vor încheia joi, 25 noiembrie.

Programul se va desfăşura în trei etape: prima pentru maşini de spălat rufe/vase şi frigidere/congelatoare, a doua pentru televizoare, laptopuri şi tablete şi a treia pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, a transmis digi24.ro.

„Toţi cei interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape, trebuie să îşi creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veţi putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în prima ediţie de anul acesta a programului, nu trebuie să vă creaţi alt cont, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setată de dumneavoastră.


În cazul în care aţi uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând paşii descrişi în aplicaţia informatică”, a declarat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop.

După etapa de înscriere, urmează cea de oferire a voucherelor: 25 noiembrie, ora 10:00 – 2 decembrie, ora 23:59. În această etapă poți genera vouchere pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice. Bugetul este de 14.000.000 de lei.

A doua etapă de oferire a voucherelor: 3 decembrie, ora 10:00 – 9 decembrie, ora 23:59. Acum poți genera vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete. Buget alocat: 14:000.000 de lei.

A treia etapă de oferire a voucherelor este cuprinsă între 10 decembrie, ora 10:00 și 16 decembrie, ora 23:59. Această ultimă etapă este dedicată aparatelor de aer condiționat,

Noua ediție aduce și o serie de modificări, cum ar fi introducerea unor noi clase pentru televizoare. Potrivit unui ordin recent al Ministerului Mediului, clasa energetică pentru televizoare se modifică de la E, cât este în prezent, până la clasa G.

De asemenea, noul ordine prevede că „voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică”.

O altă noutate este că cele trei etape în care se pot genera vouchere Rabla electrocasnice durează o singură săptămână, nu două.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.