Avansează lucrările pe șantierul Centurii de Sud a Timișoarei FOTO

Avansează lucrările pe șantierul Centurii de Sud a Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1570099258">

Antreprenorul de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud a extins, în prima parte a lunii noiembrie, sectoarele unde s-a așternut primul strat de asfalt.

De asemenea, a efectuat lucrări pregătitoare realizării structurii rutiere. Astfel, s-a turnat stratul de bază pe un sector dintre zona Freidorf și DN 59 Timișoara – Șag, precum și între Moșnița Veche și Ghiroda.

Potrivit DRDP Timișoara, în această perioadă s-au executat și lucrări la terasamente pentru amenajarea sensului giratoriu de pe DN 59 și la bretelele de acces la conexiunea cu DN 6 Timișoara – Lugoj, precum și la cele două pasaje, unul peste calea ferată din zona satului Chișoda și al doilea din zona Moșnița Nouă (calea ferată Timișoara – Buziaș).

Alte lucrări au mai fost făcute la podețe și pasaje, la rigole, rețele de irigații, consolidări de teren, decofrări, reprofilări de taluz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.