Bărbat prins băut pe un moped, fără permis de conducere, pe o...

Bărbat prins băut pe un moped, fără permis de conducere, pe o șosea din Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat în localitatea Ferendia din județul Timiș un bărbat bănuit de comiterea unor infracțiuni rutiere.


A fost întocmit dosar penal.

„La data de 5 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Deta au depistat, în localitatea Ferendia din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care ar fi condus un moped, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.