Campanie inedită a CJ Timiș, împreună cu Direcția Silvică

Campanie inedită a CJ Timiș, împreună cu Direcția Silvică

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-428380703">

Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș, spune că s-a săturat să începem fiecare nou an cu imaginea dezolantă a brazilor de Craciun uscați, aruncați la colțurile străzilor.

„Știu că în ultimii ani mulți dintre voi ați ales brazii ecologici, naturali, cu radacini în ghiveci, în detrimentul celor tăiați – o încercare de a face lucrurile altfel! Consider că este un gest care trebuie susținut și încurajat”, a transmis, joi, Cristian Moș.

Acesta este motivul pentru care le-a propus colegilor săi din Consiliul Judeţean Timiş, în colaborare cu Romsilva – Directia Silvica Timis, să organizeze la finalul sărbătorilor de iarnă o campanie de strângere a brazilor în ghiveci.

„Așadar, vom strânge la Muzeul Satului Bănățean în perioada 3-21 ianuarie, iar replantarea acestora o să aibă loc (până la primăvară) într-o zonă din județ, indicată de colegii din Direcția Silvică, în funcție de numărul brazilor care se vor strânge!

În acest fel le răspundem timișenilor care în anii trecuți au cumpărat brazi în ghiveci și n-au știut ce să facă după sărbători cu ei, dar și acelora care n-au cumpărat (încă) brazi în ghiveci pentru că nu știau ce ar putea face cu ei”, a mai transmis Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.