CEI a asigurat instalarea de urgență a generatoarelor donate de Mitropolia Banatului...

CEI a asigurat instalarea de urgență a generatoarelor donate de Mitropolia Banatului pentru spitalul de copii și maternitatea ”Bega” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Managerul Eleodor Coptil de la Cons Electrificarea Instal, companie specializată în servicii de rețele și intalații electrice, a răspuns cu promptitudine a apelului lansat de I.P.S. Ioan,  Mitropolitul Banatului, pentru implicarea într-un proiect de suflet pentru comunitate, proiect care să ajute două instituții medicale prioritare pentru sănătatea copiilor din Timișoara.

”Nu putem sta și privi cu indiferență la nevoile comunității, mai ales când vine vorba despre copii.


Generatoarele achiziționate în urma apelului lansat de Mitropolia Banatului, atât de necesare pentru buna funcționare a Spitalului de Copii Louis Țurcanu și a Maternității Bega, în condițiile problematice cauzate de situația Colterm, au nevoie de montaj și punere în funcțiune. Ne bucurăm să putem fi de ajutor și vom acționa cu maximă prioritate”, a declarat Coptil.

Cons Electrificarea Instal va asigura asistența tehnică, montajul și punerea în funcțiune a generatoarelor donate prin grija Mitropoliei Banatului. De acum, bebelușii și copiii care acum vor avea asigurată căldura indiferent de ceea ce se întâmplă cu furnizarea agentului termic în oraș.

Gestul omului de afaceri nu singular. În calitate de președinte al Clubului Rotary Cetate Timișoara, Eleodor Coptil susține un proiect prin care asigură în toate sâmbetele timp de un an câte o masă caldă pentru beneficiarii azilului de pe strada Constantin Brâncoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.