Colterm anunță scăderea temperaturii apei calde în Timișoara din cauza sincopelor în...

Colterm anunță scăderea temperaturii apei calde în Timișoara din cauza sincopelor în aprovizionarea cu cărbuni UPDATE Roxana Iliescu: „Acum avem gaz, dar n-avem cărbune!”

1
DISTRIBUIȚI

Colterm  a anunțat, în această dimineață că ”din cauza unor sincope în alimentarea cu cărbune am fost nevoiți ca, în timpul nopții trecute, să reducem temperatura de furnizare a căldurii până 33 de grade, la plecarea din punctele termice. Cel mai târziu, în cursul acestei seri situația se va reglementa, odată cu reluarea aprovizionării cu cărbune”.

Echipele Colterm lucrează pentru remedierea mai multor avarii în Timișoara. Se intervine șa PT Liceu nr. 1 – Zona Ghica, nr. 2– avarie conducta de încălzire. Afectează imobilele de pe străzile Ghica și Regele Carol; – PT 26 – Zona Calea Aradului –avarie conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Calea Aradului și Calea Lipovei; – PT 21 – Zona Take Ionescu – Lucrare pe fonduri europene, este întreruptă furnizarea apei calde pentru cuplarea la rețeaua nouă. Afectează imobilele de pe străzile Take Ionescu, A. Popovici și București; – PT Păltiniș – avarie la traseul de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile 1 Decembrie, nr. 10-12. ”Echipele Colterm fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură”, se arată în comunicat.

UPDATE Consilierul local Roxana Iliescu a transmis că deși ieri timișorenii au fost informați că vor avea în continuare căldură și apă caldă prin prelungirea pentru încă o săptămână a contractului cu furnizorul de gaz care a luat locul E.ON, Tinmar Energy, oamenilor nu li s-a spus că societatea Colterm a rămas fără cărbune.

„Sătulă de toate minciunile salvatorilor patriei, care mint la fel cum respiră, în această dimineață am fost personal să văd cât cărbune are societatea în curte.


Răspunsul e tragic: aproximativ 400 de tone, îl vedeți în fotografie. Adică nimic – 400 tone e necesarul pentru câteva ore. Vă reamintiți minciunile vicelui Lațcău cum că sunt contractate zeci de mii de tone de cărbune?! Ba că 100.000 tone, ba 80.000 tone, ba patru contracte care de fapt sunt doar două… și care, în realitate, se pare că or fi, dar pe firimituri. Dacă vă spune cineva că azi ajung două garnituri de tren, una de la Oradea și una de la Motru, vă minte. De la Motru nu a plecat nicio garnitură nici ieri nici astăzi spre Timișoara și nici de la Oradea, cel puțin nu încă. Oricum, știți ce înseamnă două garnituri? Necesarul pe trei zile, în condițiile în care temperatura de la care pleacă agentul termic este de 36 grade C, adică apă caldă, iar căldură cât să nu vă fie înghețate caloriferele”, a transmis, miercuri consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România.

1 COMENTARIU

  1. Daca doamna Iliescu este asa preocupata de timisoareni, ca nu au caldura, de ce nu vine cu solutii de obtinere de fonduri pt gaz si carbune. Guvernul pnl-psd , intoarce spatele Timisoarei ca intotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.