Concert special la Timișoara și două piese noi cu formația Celelalte Cuvinte

Concert special la Timișoara și două piese noi cu formația Celelalte Cuvinte

0
DISTRIBUIȚI
Celelalte Cuvinte Foto: Ovi D. Pop

Formația Celelalte Cuvinte a lansat primele două melodii de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”, discul cu numărul 11 din istoria trupei. E vorba de melodiile „Aproape cerul” și piesa care dă titlul următorului album.

„ Noul album va fi un disc cu sound mai proaspăt , mai ales și datorită apariției în componența trupei a unei foarte iscusite chitare-pereche așteptate, Marius Pop, un artist talentat cu veleități și de producător muzical care are și el un studio cunoscut muzicienilor, Rootz Music Studio. Albumul va avea aproximativ o oră și va fi dezvăluit publicului pe rând, pe piese până cam în partea a doua a anului viitor când îl vom lansa cu Universal Music România și va fi însoțit de un număr limitat de CD-uri și viniluri pentru fani și colecționari.


Vom face și un turneu aniversar live cu public anul viitor. Titlul albumului poate sugera mai multe. De exemplu o interpretare Clepsidra fără nisip este precum o ecuație din care timpul lipsește iar spiritul trupei se păstrează, rămânând același“, ne-a declarat Călin Pop, liderul formației Celelalte Cuvinte.

Primul concert al formației care a scris o filă aparte în istoria rock-ului autohton prin hituri nemuritoare a avut loc la Casa Studenţilor din Timişoara în data de 13 decembrie 1981. Cu doi ani în urmă, trupa a susținut un concert memorabil la Timișoara, exact în data de 13 decembrie, ocazie cu care au lansat și dublul disc „Electric Live“. Pe parcursul acestui eveniment, publicul a fost răsfățat cu o serie de proiecții care au inclus și poze din perioada de început a formației, în care s-au recunoscut și câțiva spectatori din sală. După terminarea show-ului, spectatorii au cântat la unison „La mulți ani“, iar membrii trupei au primit din partea organizatorilor spectacolului un tort aniversar. Și pentru că în luna decembrie a acestui an se împlinesc exact 40 de ani de la primul concert al trupei Celelalre Cuvinte, evenimentul va fi sărbătorit cu un concert…special.

„Aniversarea totuși este aniversare. Așa că aproximativ pe jumătatea lunii decembrie vom susține un concert aniversar streaming live pe facebook și youtube și asta în Timișoara, orașul- patrie al devenirii și lansării al trupei de la inceputurile ei“, ne-a declarat Călin Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.