Consilierul local Raul Ambruș, exclus din PNL Timiș

Consilierul local Raul Ambruș, exclus din PNL Timiș

0
DISTRIBUIȚI
PNL Timiș a anunțat, în această seară că  Biroul Politic Județean ”a aprobat, astăzi, prin vot secret, sancționarea cu excluderea din partid a lui Raul Ambruș, ales pe lista de Consiliu Local Timișoara.


Procedura de excludere a fost îndeplinită, dl Ambruș fiind invitat să își susțină punctul de vedere, însă nu a participat”. În ultima perioadă, Ambruș, care este iubitul Sandei Greblă, a votat alături de consilierii locali ai USR, în contradicție cu colegii săi de partid, iar administrația Fritz a votat ăn consiliul de administrație de la Colterm mai mulți susținători ai săi după ce, în martie, i-a demis pe motiv că sunt neprofesioniști și numiți politic.
Solicitarea de excludere a a fost înaintată de Biroul Politic Local PNL Timișoara către BPJ PNL Timiș ”în urma mai multor abateri pe care dl Ambruș le-a avut la alegerile interne din luna iulie 2021, precum și pentru nerespectarea deciziei grupului PNL din CL Timișoara cu privire la majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2022. PNL Timiș s-a exprimat împotriva majorării acestor taxe și impozite valabile anul viitor”. Excluderea vine după ce, în iulie, Raul Ambruș a fost suspendat din partid pentru șase luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.