Peste 200 de mașini abandonate, ridicate în acest an în Timișoara. Cum...

Peste 200 de mașini abandonate, ridicate în acest an în Timișoara. Cum pot fi reclamați șoferii care ocupă abuziv locuri de parcare

0
DISTRIBUIȚI

Peste 1.660 de procese verbale au fost date, în acest an, de polițiștii locali, pentru proprietarii vehiculelor staționate neregulamentar sau abandonate pe domeniul public din Timișoara.

„Am semnat astăzi încă un teanc de procese-verbale de ridicare de pe domeniul public a vehiculelor al căror drum era, mai degrabă, spre fier vechi decât pe străzile municipiului. Mai exact, în acest an, au fost identificate 1.429 de vehicule staționate neregulamentar și 238 erau mașini abandonate”, a spus, vineri, viceprimarul Cosmin Tabără.

Edilul a mai precizat că Timișoara are deficit de locuri de parcare în Timișoara, iar orice spațiu folosit în acest scop trebuie câștigat, mai ales că, nu de puține ori, erau mașini în care se depozitau obiecte nefolosite sau rable care nu au fost mișcate din loc de ani de zile.

„Trebuie să curățăm domeniul public și să îl redăm circuitului de parcare.


Mă bazez în continuare pe spiritul civic al timișorenilor, să sesizeze și anul viitor asemenea cazuri. Apelați la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246,112 sau la adresa de e-mail contact@politialoctm.ro, dacă aveți cunoștință despre autovehiculele abandonate de peste șase luni”, a mai precizat Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.