Cum s-a mai amânat, încă o dată, judecata în dosarul sechestrării de...

Cum s-a mai amânat, încă o dată, judecata în dosarul sechestrării de la clubul Champion’s din Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a fost obligat și astăzi să amâne judecarea pe fond în dosarul sechestrării unui taximetrist din București de către liderul interlop Lucian Boncu și alți apropiați de-ai săi, victima fiind bănuită că a făcut ”șmen” la aparate și a câștigat o sumă importantă în clubul Champion’s din Timișoara.

Avocații apărării au depus motivarea Curții Constituționale a României la hotărârea care a stabilit că articolul care permitea unui procuror DIICOT să continue să investigheze infracțiuni care nu mai sunt de competența sa într-un dosar unde inițial s-au cercetat fapte pe care le putea investiga este neconstituțional.


Chiar în acest caz, apărătorii au cerut Curții Consituționale să se pronunțe și au susținut că procurorul DIICOT când prin rechizitoriu a înlăturat dintre acuzații grupul infracțional organizat, nu mai putea continua să facă alte acte pentru infracțiunile de lipsire de libertate și șantaj.

Astăzi, avocații au cerut instanței ca, având în vedere decizia CCR, să anuleze toate probele adunate de anchetatori în acest dosar pe motiv că procurorul DIICOT nu era competent să le administreze. Practic, apărarea a încercat să ”golească” dosarul, da procurorul de ședință a cerut respingerea solicitării, motivând că, până la momentul întocmirii rechizitoriului, procurorul era competent deoarece inculpații erau bănuiți și de săvârșirea infracțiunii de grup infracțional organizat și toate probele sunt valide. De asemenea, procurorul a susținut că decizia CCR nu poate fi aplicabilă decât în viitor.

Instanța a respins cererea de anulare a tuturor probelor din dosar, anunțând că va motiva prin încheiere decizia. În acel moment, mai mulți avocați au cerut recuzarea judecătoarei pe motiv că ”încălcați grav dreptul la apărare”. Procesul s-a suspendat până la judecarea de către alt complet a cererii de recuzare.

3 COMENTARII

  1. Grohăială iar se crede nevinovat. Ai omorât un om, te-ai drogat, ai pus la cale un asasinat,ai sechestrat,lovit o persoana (lovit mai mulți) și tu tot ,că un prost ce ești, ții că ești persecutat de procurori,judecători. Păcat că nu te-a muscat caucazianul pe care l-ai avut de cap, poate îți venea mintea. Obezule! ai să ieși din bulău mai bolnav decât ai intrat,chel, sărac, avocații au să ia cat timp ai sa ai ce sa le mai dai, copilul ,ăla unde e trasa linie pe certificatul de naștere, ți-l creste altul, Patricia îl creste pe al tau,sclavul de Chelbu e prea ocupat cu clubul de păcănele, ai sa ai peste 55ani, șmecherii au să fie alții în oraș. Tu ai sa culegi firimituri, Tarzan și alții au să meargă și ei mai devreme sau mai târziu alaturi de tine.

  2. Interesante informatii 😉 Mai ai? Parca are o fetita mica si una mai mare si balenutza :)) care-i calca pe urme ca-i cam “bombardiera” :))) Nu stiu ce sa zic…!? 🙂
    Si ai mare dreptate!!! La cat rau a facut individul asta, io nu-nteleg cum nu-i este rusine & frica de Dumnezeu sa mai macane si sa ridice nasu’! 🙁 hal de om…daca se mai poate numi asa?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.