Cum va fi vremea până la Crăciun. Surpriza pentru vestul țării

Cum va fi vremea până la Crăciun. Surpriza pentru vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor trece peste valorile normale ale perioadei în mai multe zone ale României. Cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, mai spun specialiștii.

În săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est.


Cu excepția regiunilor nord-estice, unde regimul pluviometric va fi normal pentru acest interval, cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în sud-vest.

În săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice. În rest, valorile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul extrem al țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în zonele montane.

În săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021 mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.