Cutie cu grenade, găsită într-un garaj al unei clădiri de birouri din...

Cutie cu grenade, găsită într-un garaj al unei clădiri de birouri din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

O cutie de tip militar plină cu grenade a fost descoperită într-un garaj de la parterul unei clădiri de birouri din centrul Devei, a transmis adevarul.ro.

Poliţiştii şi pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara au fost solicitaţi, vineri, 26 noiembrie, de o angajată din clădirea Institutului de Proiectări Hunedoara (IPH) din Deva pentru a prelua şase grenade, descoperite de aceasta într-o cutie.

Cutia în care se afla munţia a fost găsită în interiorul unui garaj de la parterul clădirii, care urma să fie amenajat pentru amplasarea unei centrale termice, conform sursei citate.


„Ca urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva care a izolat zona şi cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi a specialiştilor pirotehnişti ai ISU Hunedoara. Obiectele urmează a fi expertizate pentru a se stabili natura acestora”, a declarat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.