Dan Diaconu, ironic cu ”administrația slogan” a lui Fritz: ”Felicitări! Boschetul e...

Dan Diaconu, ironic cu ”administrația slogan” a lui Fritz: ”Felicitări! Boschetul e în siguranță”

4
DISTRIBUIȚI

 

 

Consilierul local PNL, Dan Diaconu, a atacat, decizia administrației Dominic Fritz ca, de la 1 decembrie, pe toate drumurile din Timișoara, viteza maximă să fie de 50 de kilometri pe oră, inclusiv în zonele de la ieșirile din oraș.

”Limita gândirii celor din noua comisie reformată de circulație este, din păcate, aceasta, iar „administrația slogan” pune în operă astfel de absurdități. Sunt șosele de patru benzi, drumuri naționale, fără trafic pietonal, preluate de către Primărie pentru a asigura servicii publice pe aceste trasee – transport public local, rețele de apă și canalizare șamd, în anii anteriori.


Va fi mai sigur pentru boschetul din jurul acestor șosele? Nu știm. Va fi o sursă de amenzi? Desigur”, a comentat fostul viceprimar.

Diaconu susține că modificările decise până acum de comisia de circulație au îngreunat și mai mult traficul pe arterele aglomerate din Timișoara. ”Sistemul de semaforizare a fost modificat spre „praf”. Pe arterele din oraș nu mai e nevoie de nici o limită. A atinge o viteză medie de 10km/h înseamnă, la unele ore, o performanță uriașă. Și încă se lucrează mult de acasă. Din păcate și traseele de undă verde de scoatere a traficului din oraș (Take Ionescu -Bărnuțiu, Rebreanu etc.) sunt compromise. De ce? Pentru că la Centrul de management al traficului, conform noii organigrame, nu mai lucrează și nu mai coordonează nimeni. Nu știu ce aș putea face să vă conving să încercați să evoluați, nu să ”reformați”, ce nu e de reformat”, a comentat liberalul.

4 COMENTARII

  1. Boschetul de Diaconu e in siguranta.
    Vezi-ti de mizeriile inutile care le faci de ani de zile Dane si lasa oamenii sa faca reforme.
    Sper ca la alegeri sa zbori , inutilule.

  2. Diaconu are gura cam mara pentru unul care a ucis un om, asta a propos de iesirile din oras. Eh? Ce zice, criminalule? Un rotary? O spaguta? Ha? Infunzi tu puscaria, nu scapi, papagalule.

  3. Am avut accident in sensul giratoriu de la Clinicile Noi, vinovatul a fugit. M-am liniștit că am văzut camera in sens, la aproximativ 5metri de mașină. Merg la Poliția Rutieră și, oamenii foarte amabili,îmi arată înregistrarea. Nu se vede numărul mașinii care m-a lovit. Distanta +/- 5metri. Despre ce boschet vorbim boschetele?? Tu, Lagerfeldu du Bocsig,Culiță și toți interlopii au ați făcut tot prăpădul de ce acum . Jefuitorilor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.