Detalii înfiorătoare din ancheta fetiței ucise – fratele stătea pe o piatră...

Detalii înfiorătoare din ancheta fetiței ucise – fratele stătea pe o piatră și se uita la desene animate pe mobil, în timp ce tatăl vitreg incendia cadavrul

2
DISTRIBUIȚI

Apar detalii înfiorătoare în ancheta legată de uciderea fetiței din Arad în propunerea de arestare preventivă a principalului suspect, Florin Beniamin Crișan. Acesta a declarat că în 26 octombrie era extrem de agitat și că, anterior, a consumat ”cristal” (drog de mare risc, din categoria amfetaminelor, na.). Individul a susținut că a fost ”încărcat” de faptul că după plecarea iubitei sale la spital să nască a trebuit să se ocupe de fetița în vârstă de patru ani și patru luni, care avea autism, și de fratele acesteia, în vârstă de trei ani.

La un moment dat, susține acesta, fetița a început să tragă de el și a lovit-o cu palma peste cap, izbindu-se de perete și rămânând inconștientă pe hol. Bărbatul a declarat că a lăsat-o pe micuță pe hol, crezând că-și va reveni, și a fumat câteva țigări în bucătărie pentru a se calma.


Cum trupul fetei era inert, a învelit-o într-un cearșaf și a pus cadavrul într-un troler. A luat două sticluțe cu acetonă ale mamei fetiței, o brichetă și a plecat din casă împreună cu fratele victimei. Cu o mână ținând trolerul în care era cadavrul micuței și cu cealaltă ținându-l pe băiat, ucigașul a coborât în stradă și a chemat un taxi. Individul a susținut că a plâns în taxi, dar a avut grijă ca femeia de la volan să nu-l observe. A cerut să fie dus în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujeac și când a văzut că a plecat taxiul a acționat. L-a lăsat pe băiat să stea pe o piatră și i-a pus desene animate pe telefonul mobil ca să stea liniștit. A luat trolerul, s-a dus pe câmp și a incendiat cadavrul, convins că va arde tot și, ulterior, va declara dispariția fetiței.

Când s-a întors acasă, tot cu taxiul, bărbatul a șters petele de sânge de pe jos, dar au mai rămas urme ale agresiunii. A vorbit cu mama victimei care i-a spus că urma să nască. Ulterior, a preferat să o sune cu număr privat, pretextând că i s-a stricat telefonul și a cerut cuiva pe stradă mobilul ca să nu-i ceară să-și vadă copiii pe apel video. Când femeia a ajuns acasă, i-a spus, într-un final, că fetița nu mai este după ce a avut un accident în baie. Individul a susținut că vrea să meargă pe procedura de recunoaștere a vinovăției pentru a beneficia de reducerea pedepsei. Tribunalul Arad a decis, astăzi, arestarea acestuia pentru 30 de zile.

2 COMENTARII

  1. Oh, Doamne!! Și femeia asta rămâne liniștită langa el, fără să îl reclame la poliție?!!!! Bieții copii, unul printre străini și îngrozit, cealaltă ucisă cu bestialitate, iar mama sta liniștită acasă, cu el!! In ce societate trăim?? Asta e complice, nu mama!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.