Diana Ivan a lansat o nouă melodie: „Prăpastia dintre felul în care...

Diana Ivan a lansat o nouă melodie: „Prăpastia dintre felul în care ne dorim să fim văzuți și ceea ce suntem cu adevărat nu ne aduce până la urmă decât frustrare“

0
DISTRIBUIȚI

După ce în luna februarie a acestui an a lansat prima ei piesă, „Where My Heart Seems to Guide Me”, zilele acestea Diana Ivan a revenit cu un nou clip la piesa „Relic“.

„Sunt bucuroasă să împărtășesc cu voi a doua piesă originală din acest an. Spre deosebire de prima piesă, prin «Relic» am încercat o abordare mai sensibilă și mai personală. Într-o lume în care suntem constrânși să avem o imagine perfectă, piesa se axează pe contrastul dintre imaginea pe care o afișăm și propriile trăiri în singurătate, când nu ne vede nimeni. În această lume digitală, prăpastia dintre felul în care ne dorim să fim văzuți și ceea ce suntem cu adevărat nu ne aduce până la urmă decât frustrare, neacceptare și pierderea sensului propriei identități. Mi se pare îngrijorător cât de multă energie consumi încercând să-ți ascunzi vulnerabilitatea, să afișezi un zâmbet și să te comporți ca un om fericit chiar și atunci când nu eșți bine. De fapt acesta este mesajul în jurul căruia este construită întreaga piesă“, a spus artista în vârstă de 16 ani.

Alături de piesa ei de debut, “Where My Heart Seems to Guide Me”, tânăra timișoreancă care a început să ia ore de canto sub îndrumarea lui Ovidiu Dodo Moldovan, a mai apărut într-un featuring pe single-ul „Just for us“, interpretat de artistul Ricochet din Kenya, care a apărut la casa de discuri spaniolă Tropical House Records.


Alături de Ovidiu Dodo Moldovan, colaboratorii piesei Relic sunt Attila Lukinich (mix și master), Silviu Dan Iliescu (chitară electrică), MF Claudiu (bass), Mircea Gouanță (chitară acustică), Adinel Berehorschi (chitări), Florin Crâncu (tobe) și Ovidiu Roteliuc (video).

„După ce am lansat prima piesă cu Diana, am făcut un concert live online, ce a primit reacții bune. Ne-am decis să lucrăm la o nouă piesă și să mergem pe ceva mult mai personal și sensibil – urmărind reacțiile la concertul menționat. Am rugat-o pe Diana să îmi scrie un fel de eseu cu gândurile ei – practic să îmi explice pe foaie ce sentimente și mesaj ar trebui să transmită piesa nouă. M-am pus la pian și i-am scris și compus piesa într-o noapte. A fost totul pe un impuls creativ puternic și m-am inspirat foarte tare din textul Dianei. Încet am început să orchestrez piesa la studio și ne-am dat seama că trebuie să mergem pe un sound mult mai natural și spre stilul de soul/country ce îmi stă puternic la suflet și pe care vreau încet să mă axez ca producător. Glumesc des cu prieteni și colegi, că pornim mișcarea Timișoara Country Club și că defapt noi suntem în «The Wild Wild West». Toată lumea s-a implicat cu suflet la înregistrări și se pare că la toți le-a plăcut ce aveau de cântat/înregistrat pe piesă – așa mi-am dat seama că într-adevar lucrăm la ceva special“, spune Ovidiu Dodo Moldovan, producătorul muzical al acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.