Directorul Aeoportului Timişoara, la un pas de a fi demis: „Au plecat...

Directorul Aeoportului Timişoara, la un pas de a fi demis: „Au plecat 46 de oameni din aeroport și au venit 64”

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, l-a luat în vizor pe directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, Dorel Grădinaru, de a cărui activitate nu este mulțumit.

„Am avut o discuție cu domnul director al Aeroportului apropo de modul în care e gestionată activitatea acolo, de nemulțumirile pe care le am, și nu sunt puține, și de cum vede dumnealui activitatea sa în perioada următoare.


O autoevaluare i-am cerut. O aștept. Are maximum o săptămână”, a spus, sâmbătă, la Timișoara, Sorin Grindeanu.

Întrebat de Pressalert.ro ce are să îi reproșeze managerului Aeroportului, Grindeanu a răspuns: „sunt multe. De la chestiuni simple, chiar vorbeam și cu domnul prefect mai devreme și cu colegii mei. Când vin cu avionul de la București, de obicei îl folosesc cel de seară, vă dau chestiuni simple, care îți arată de când intri într-un aeroport dacă există preocupare sau nu.

E câte o singură lampă în tavan deschisă, linoleumurile toate arată de parcă a trecut Al Doilea Război Mondial pe acolo – chestiuni simple. Chestiunile mai grele: nu am înțeles de ce, în perioadă de pandemie, care a afectat traficul aerian nu doar la Timișoara, ci peste tot, cheltuielile de personal au crescut. Au plecat 46 de oameni din aeroport și au venit 64 având în vedere că cifra de afaceri a aeroportului a scăzut cu 30%. Sunt semne de întrebare.”

Ministrul a spus că nu poate lua decizii uitându-se doar la aceste măsuri, ci va ține seama și de indicatorii economici, care sunt importanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.