Doi minori din Timișoara, frate și soră, dați dispăruți după ce au...

Doi minori din Timișoara, frate și soră, dați dispăruți după ce au plecat la școală și nu s-au mai întors UPDATE Copii au fost găsiți în zona Gării de Nord

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș efectuează verificări în vederea depistării a doi minori dispăruți din Timișoara. Aceștia au plecat dimineața spre școală, însă nu au mai ajuns nici acolo.

„La data de 19 noiembrie, Prișneanu Cristian-Gheorghe în vârstă de 14 ani și Prișneanu Adnana-Gabriela în vârstă de 12 ani, au plecat de la domiciliul lor din Timișoara către școală și nu s-au mai întors până în prezent.


Fata purta jachetă din blaniță albă cu gri, bluză mov deschis, căciulă roz deschis, pantaloni negri, ghizdan albastru și pantofi sport negri. Băiatul purta bluza neagră, pantaloni gri, geacă de fâs albastră, căciulă cu cozoroc negru, ghiozdan negru, pantofi sport negri”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi informații cu privire la cei doi frați, este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze Serviciul de Urgență 112.

UPDATE IPJ Timiș a anunțat că minorii au fost găsiți de către agenții de la Poliția Transporturi Feroviare în zona Gării de Nord din Timișoara. Nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.