Doi timișoreni care făceau trafic de migranți, prinși în flagrant de Poliția...

Doi timișoreni care făceau trafic de migranți, prinși în flagrant de Poliția de Frontieră

2
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați din Timișoara au fost prinși în flagrant de polițiștii de la IPTF Timișoara, în timp ce trasportau migranți fără forme legale.

Primul dintre aceștia, un taximetrist, a fost prins în timp ce transporta doi migranți afgani pe care îi preluase din zona magazinului Auchan de pe Calea Aradului.


Șoferul, care le ceruse migranților 200 de lei pentru a-i tranporta până la o parcare unde puteau să urce în TIR-uri care călătoreau spre occident, nu se afla la prima astfel de acțiune, fiind în atenția polițiștilor.

Al doilea bărbat a fost prins în timp ce transporta șase migranți indieni pe care îi preluase din zona frontierei cu Serbia.

Ambii șoferi sunt cercetați acum pentru trafic de migranți.

UPDATE 1 Șoferul român a primit control judiciar pentru 60 de zile, iar organizatorii – un afgan și un pakistanez- au fost arestați pentru 30 de zile.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Control judiciar??! Bătaie de joc fata de oamenii care locuiesc în zona și pe care acest individ îi pune în pericol ajutând salbaticii sa misune prin tara!!! Mwye lui și (in)Justiției care nu este severa cu astfel de fapte deosebit de grave prin consecințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.