Dosar penal în cazul decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian

Dosar penal în cazul decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian

0
DISTRIBUIȚI

Cunoscutul cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a decedat sâmbătă, la Spitalul Județean din Reșița, iar IPJ Caraș-Severin a anunțat astăzi că în acest caz a fost deschis un dosar penal.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost informați de către reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Reșița despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală.


În urma informării, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Vă reamintim că lui Petrică Mîțu Stoian i s-a făcut rău, sâmbătă, la Clinica Nera, unde urma un tratament post-COVID. A fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean din Reșița, însă a murit câteva ore mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.