Evenimente de neratat în cadrul festivalului internațional „Timișoara muzicală”

Evenimente de neratat în cadrul festivalului internațional „Timișoara muzicală”

0
DISTRIBUIȚI

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest Timișoara va susține în data de 2 noiembrie, de la ora 19:00, în sala Capitol, un concert simfonic la care va participa violonistul de talie internațională Alexandru Tomescu, singurul solist român care cântă pe o vioară Stradivarius.

Cocertul, dirijat de Sebastian Felea, un alt nume de rezonanță al muzicii clasice,  are loc în cadrul festivalului internațional „Timișoara muzicală”, care se desfășoară între 1 și 7 noiembrie și a ajuns la cea de-a XLV-a ediție. Orchestra facultății, care are șansa de a cânta alături de două mari personalități muzicale, dedică acest concert marelui compozitor Ludwig van Beethoven, de la a cărui naștere s-au împlinit 250 de ani.

Accesul la spectacol este permis conform normelor sanitare în vigoare, până la 30% din capacitatea maximă a sălii, doar persoanelor vaccinate împotriva coronavirusului sau celor care au trecut prin boală, cu prezentarea certificatului verde și cu purtarea măștii de protecție.

Tot în cadrul festivalului internațional „Timișoara muzicală”, opera timișoreană aduce pe scenă, în data de 3 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Il Trovatore” de Giuseppe Verdi, cântat în limba italiană si supratitrat în limba română, iar în 7 noiembrie, de la aceeași oră, spectacolul „Nabucco”, de același compozitor, cântat tot în limba italiană și supratitrat în limba română.


Biletele se pot procura la agenția de bilete a operei sau pe adresa de email bileteoperatimisoata@yahoo.com, de duminică până vineri între orele 11:00 și 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.