Flagrant cu migranți ascunși în portbagajul unui BMW X5 UPDATE Alți 16...

Flagrant cu migranți ascunși în portbagajul unui BMW X5 UPDATE Alți 16 indieni, descoperiți într-un garaj

3
DISTRIBUIȚI

 

Flagrant în apropierea Gării de Nord din Timișoara, realizat, ieri, de polițiștii de frontieră – opt migranți au fost prinși în momentul în care erau debarcați de călăuze dintr-un BMW X5. Investigatorii monitorizau de mai mult timp mișcările timișorencei care este considerată a fi în topul transportatorilor de migranți de la granița cu Serbia în Timișoara. Femeia este cunoscută în lumea interlopă, fiind condamnată pentru contrabandă cu țigări.

Aceasta s-a deplasat, ieri, în zona localității Banloc de unde a preluat opt indieni, care au intrat cu o zi înainte ilegal pe teritoriul României.


Unii dintre migranți au fost băgați în portbagajul BMW-ului care a plecat în viteză spre Timișoara. Prețul pentru transport a fost de 50 de euro pentru fiecare pasager. Femeia l-a avut ca antemergător pe soțul său, care trebuia să avertizeze în cazul în care pe traseu ar fi apărut echipaje ale Poliției. Indienii urmau să fie debarcați și cazați într-un imobil de pe strada Sulina din Timișoara când s-au trezit înconjurați de polițiștii de frontieră. Acesta era cel de al treilea transport monitorizat de anchetatori.

Cei doi soți au fost reținuți pentru trafic de migranți și astăzi au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă instanței. Tribunalul Timiș a decis arestarea celor doi doi soți pentru 30 de zile. ”Opt migranți. Nu am cerut nimic. Am trecut pe acolo”, a declarat femeia când a ieșit din sala de judecată.

UPDATE 1 După ce cei doi au fost arestați, în baza mandatului de percheziție emis, polițiștii de frontieră au descins la locuința din Banloc a femeii. În garaj, au fost descoperiți alți 16 migranți din India, care așteptau să fie transferați spre Timișoara. Indienii urmează să fie preluați de cei la Inspectoratul General pentru Imigrări.

3 COMENTARII

    • Daca ar lucra,nu ar mai fi migranti.Ca doar nu vin prin aer…cupleaza si creierul cand mai vrei sa iti lauzi …coledzii…

    • @radule și care e marea realizare ca împiedică niște bieți migranți sa ajungă mai departe în vestul Europei? Ca doar nu vrea niciunul sa Ramona la noi. DC nui lasă să plece mai departe spre Germania? Mai ales ca acolo sunt bineveniți? Prea multa răutate din partea politiei, doar ca să mai cheltuim noi în plus bani de la buget cu ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.