Florin Cîțu, după întâlnirea cu PSD: „Am găsit multe lucruri care pot...

Florin Cîțu, după întâlnirea cu PSD: „Am găsit multe lucruri care pot să ne unească”. Ce a spus Marcel Ciolacu

0
DISTRIBUIȚI

„Am avut o primă discuție bună, am discutat proiecte, obiective, am încercat să găsim soluții la această criză politică”, a declarat joi președintele PNL Florin Cîțu după întâlnirea cu conducerea PSD. În discuții a apărut și varianta unei rotații a premierilor, de la PNL și de la PSD.

„Am găsit multe lucruri care pot să ne unească”, a adăugat Cîţu, care a precizat că rezultatele discuţiilor vor fi prezentate în partid.

Florin Cîțu a precizat că în discuții a apărut și o variantă „interesantă”, un premier care să se schimbe la doi ani.

„Avem nevoie de o guvernare, avem nevoie de un guvern stabil.


Dacă reușim împreună cu cei de la PSD să facem acest lucru, este Ok. (…) Mandatul nostru a fost de a discuta cu ambele partide”, a adăugat președintele PNL.

Liderii PNL s-au întâlnit, miercuri, tot la Palatul Parlamentului, cu reprezentanții USR.

„Explorăm dacă este posibil sau nu să refacem coaliția, iar PNL va trebui să decidă acest lucru după întâlnirea cu PSD”, a afirmat liderul USR, Dacian Cioloș, după întâlnirea cu liderii liberali.

Ciolacu: „Este un drum care va duce către formarea unei majorităţi”

Suntem pe un drum corect și dacă vom cinstiți și patrioți acesta este un drum care va duce către formarea unei majorităţi, a declarat joi liderul PSD Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu conducerea PNL.

Ciolacu a spus că și varianta alegerilor anticipate, pe care PSD a susținut-o intens, este „o variantă de lucru” și a confirmat și discuțiile privind o alternanță la șefia Guvernului a PNL și PSD.

Ciolacu a spus că a primit o execuție bugetară și a vorbit de o lege pentru rectificarea bugetară care să fie dezbătută în Parlament.

„Nu am avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din Guvernul României. Credem că prioritatea numărul unu este stabilizarea României pe care au adus-o prin această guvernare de dreapta”, a spus liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.