Formația Springtime Band 2.1 a înregistrat un colind cules din inima Banatului

Formația Springtime Band 2.1 a înregistrat un colind cules din inima Banatului

0
DISTRIBUIȚI
SparingTime Band 2.1

Formația SpringTime Band 2.1 a înregistrat un colind cules din Banat, melodia urmând să beneficieze în scurt timp și de un videoclip

„Colindul se numește «Veniți astăzi credincioșii», și am înregistrat-o în studioul Loris Music din Timișoara. Orchestrațiile îi aparțin lui Iulian Maxim, iar la capitolul înregistrări, mixaje și masterizări răspunzător este Loris Negruț.


Colinda am cules-o cu câțiva ani buni în urmă, de la cantorul bisericii din satul Gruni, de lângă Belinț. Urmează să întâmpinăm Crăciunul cu un videoclip care se află deja în pregătire”, a spus Valentin Ivănescu, un veteran al scenei rock din Banat.

Formația lugojeană SpringTime Band 2.1 a luat naștere în primăvara anului 2016 cu muzicieni tineri (Cristi Vetan, Nelu Căpraru, ambii componenti ai trupei de metal melodic – MIST, Csilla Gyorgy, Daniela Marcu, componente in diverse trupe de jazz si folk din cadrul Școlii de Arte lugojene), dar si cu un veteran al scenei rock bănățene (Vali Ivănescu, ex-SAH-MAT, ex-ROCK ABIL), având in palmares o bogată activitate concertistică. Numele provine de la anotimpul când s-a pus piatra de temelie a trupei: primăvara, care semnifică renaștere, trezire la viață, bucurie, speranță. Noua componență a trupei Springtime Band 2.1 este Csilla Gyorgy-vocal, Vali Ivănescu – vocal, chitară bas, chitară acustică, Cristi Vetan – chitară solo, Tavi Logos – chitară electro-acustică si Andrei Mezei – tobe, percuție,vocal. Trupa are deja în repertoriu trei piese proprii, compuse de Valentin Ivănescu (versuri Daniela Marcu) și cântă a coveruri dupa clasici ai genului rock, jazz-blues si country-rock, precum: The Beatles, The Band, Doors, Ten Years After, Alannah Miles, Amy Winehouse, Gnarls Barkley sau Aretha Franklin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.