A fost identificată fetița ucisă la Arad. Cine este principalul suspect UPDATE...

A fost identificată fetița ucisă la Arad. Cine este principalul suspect UPDATE Bărbatul a fost reținut. Ce au stabilit anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

 

Sursa foto aradon.ro

Fetița al cărui cadavru a fost descoperit, sâmbătă seara, la marginea Aradului a fost identificată, anunță Antena 3.

Vă reamintim că astăzi, anchetatorii au făcut public portretul robot al victimei care a fost incendiată și tranșată. „În urma efectuării autopsiei medico-legale la care au participat şi organele de cercetare penală delegate în cauză s-a stabilit de către medicul legist că victima este de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24 – 48 ore anterior găsirii cadavrului”, anunțau anchetatorii.

Conform aceleiași surse, polițiștii au descins la o locuință din Arad de unde au fost ridicați pentru audieri mama fetei și tatăl vitreg.


Principalul suspect este tatăl vitreg al fetei, iar crima s-ar fi produs în casa acestora, conform sursei citate.

UPDATE Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut după audieri. Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise. Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție.

Totul s-a petrecut duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil. Bărbatul a rămas acasă cu băiatul de trei ani și fetița de patru ani. Din spusele acestuia, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Atunci și-ar fi dat și ultima suflare. Suspectul a transportat cadavrul într-un geamantad pe câmp, dar a negat că l-a incendiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.