Gestul unui inculpat din dosarul Champions după ce a cerut strămutarea

Gestul unui inculpat din dosarul Champions după ce a cerut strămutarea

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre inculpații din dosarul Champions a cerut Curții de Apel Timișoara să strămute cauza de la Tribunalul Timiș chiar dacă judecarea este aproape de sfârșit. Vă reamintim că în acest dosar liderul interlop Lucian Boncu și alți apropiați ai săi au fost trimiși în judecată de DIICOT fiind acuzați de faptul că au sechestrat în clubul de jocuri de noroc Champions din Timișoara un taximetrist din București bănuit că a făcut ”șmen” la aparate și a câștigat sume importante de bani.


Individul a fost bătut și amenințat că va fi dus în pădure unde va fi supus la perversiuni sexuale dacă nu va spune cum a făcut, fiind eliberat după câteva ore.

Gavrilă Nicolae, care la vremea respectivă era de nedespărțit de Boncu, fiind cel care îl ducea peste tot cu mașină după ce liderul interlop a ucis o femeie conducând sub influența cocainei, a fost și el trimis în judecată în acest dosar. Astăzi, Gavrilă a venit la Curtea de Apel Timișoara, fiind pe hol la începutul ședinței, numai că atunci când judecătorul a strigat dosarul acesta nu mai era în sala de judecată. Nici avocatul acestuia nu a fost prezent, transmițând o adresă prin care spunea că nu poate ajunge, dar nu a cerut amânarea judecății. În cererea depusă, avocatul a cerut strămutarea invocând faptul că judecătoarea de la Tribunalul Timiș a respins în camera preliminară mai multe excepții, iar, ulterior, Curtea Constituțională a stabilit că unul dintre articolele privind competențele DIICOT este neconstituțional, dar magistratul nu a ținut cont. De asemenea, avocatul a susținut că judecătoarea nu poate fi imparțială pentru că PRESSALERT.ro relatează ce se întâmplă la proces după fiecare termen.

Procurorul de ședință a cerut respingerea cererii de strămutare, afirmând că ”nu se poate invoca faptul că au fost respinse niște excepții în cameră preliminară”. Curtea de Apel Timișoara a rămas în pronunțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.