Grindeanu către directorul CFR Timișoara: „Ați fost în gări din afara României?...

Grindeanu către directorul CFR Timișoara: „Ați fost în gări din afara României? Așa vreau gara din Timișoara! Vreau ca Gara din Timișoara să fie bibelou”

3
DISTRIBUIȚI

Prezent la Pasajul Solventul după vizita pe șantierul Centurii de Sud a Timișoarei, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a interesat cum poate să ajute, în acest moment, proiectul.

I s-a răspuns că nu are cu ce, iar Grindeanu a cerut să se folosească toate pârghiile legale pentru a evita un eventual litigiu.

„Și dacă aveți nevoie de hotărâre de Guvern îmi spuneți ca să fim blindați, da?”, a spus ministrul.

Sorin Grindeanu i-a cerut lui Ion Stoichescu, directorul Regionalei CFR Timișoara, prezent la Solventul, să includă în reabilitare gara din Caransebeș, orașul său natal, alături de cea din Timișoara.


La Gara de Nord, situația trenează de 15 ani.

„Când o vedem reabilitată ca și gara unei viitoare Capitale Culturale Europene? Mie să îmi spuneți cu ce să vă ajut astfel încât să avem o gară decentă în Timișoara. Chiar dacă s-au mai făcut anumite lucrări, pare în continuare din altă epocă. Ați fost în gări gări afara României? Așa vreau gara din Timișoara!”, a spus ministrul.

Directorul i-a promis că așa se va întâmpla după ce se vor implementa cele două proiecte.

„Vreau ca Gara din Timișoara să fie bibelou. Noi vom fi Capitală Culturală Europeană. Gara trebuie să fie un exemplu pentru România. Îmi spuneți ce nu e prins în reabilitare, ce putem face rapid și toate lucrurile despre care se vorbește din perioada în care eram viceprimar”, a mai declarat, sâmbătă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

3 COMENTARII

  1. Au stricat arhitectura, au bucurestenizat-o, ce poti sa mai repari acum? Grindeanu zice ca pare din alta epoca. Pai e din epoca ta, comunistule. Crezi ca daca pui dale din beton nou pe peroane schimbi ceva? Tot ca dracu o sa arate. Gara din Arad e mai mica dar arata bine pentru ca a scapat de furia comunista, nu pentru ca are dale noi dau zugraveala noua.

  2. Fix pix! Degeaba dai cu glet cand interiorul e putred. Transportul fefoviar e praf in romania. Cai ferate varza, poduri care stau sa pice,, trenuri imputie, etc. Pe cat de important pe atat de neglect. Aproape nimanui nu i-a pasat de viitorul transportului feroviar din tara. Si acum vine mincinosu asta si arunca niste vorbe-n vant. Marsh! Nu te crede nimeni porcule pesedist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.