„Joc Intim”, o expoziție inspirată de anxietatea dată de știrile alarmante, la...

„Joc Intim”, o expoziție inspirată de anxietatea dată de știrile alarmante, la Muzeul Național al Banatului

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș așteaptă publicul pe parcursul lunii noiembrie să viziteze expoziția de pictură „Joc Intim”, semnată de artista Madár Reka.

„Joc Intim” reprezintă o expoziție de pictură creată în laboratorul intern al artistei, după cum chiar ea mărturisea, o joacă a formelor.

„În lume văd nesiguranță, frică, agitație, agresivitate, anxietate, care este alimentată prin știri alarmante de către social media, tv.


Trăim într-o eră în care omul modern este dependent de factori externi mai mult ca oricând. La nivel global omenirea se confruntă cu o criză existențială și spirituală. Această criză mă îndeamnă spre un proces creativ și mă ajută să descopăr viața ca pe un joc, în care îmi formez propriul meu laborator intern și alchimizez orice stare de frică, nesiguranță în ceva mai puternic și mai nobil cum ar fi libertatea și spontaneitatea.  Jocul creativ este drumul spre autocunoaștere – și autoevaluare a propriilor mele resurse. Descopăr ceea ce este dincolo de limitele minții mele”, a precizat Madár Reka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.