Judecătorul Adriana Stoicescu: „Vaccinul se cheamă iubire de țară, dar noi avem...

Judecătorul Adriana Stoicescu: „Vaccinul se cheamă iubire de țară, dar noi avem bicarbonatul de sodiu”

19
DISTRIBUIȚI

Judecătorul Adriana Stoicescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie că nu cred că există pe lumea asta un popor care să se urască așa cum o face poporul român.

„Îmi cer iertare celui căruia i-am promis că nu mai scriu, dar cuvintele nu mai ascultă de mine… Suntem un popor bolnav de ură. Nu cred că există pe lumea asta un popor care să se urască așa cum o face poporul român. Și  nu, nu e vorba de partide sau de vaccin, de fotbal sau tenis. Avem ceva stricat, defect în ființa noastră. Urâm tot ce e românesc, blestemăm tot ce e românesc, dezavuăm tot ce e românesc”, este de părere judecătorul.

Adriana Stoicescu mai susține că de secole ne preocupă numai și numai capra vecinului.„Cum ar fi să moară mai repede? Mai dureros? Nici pe noi nu ne iubim, cum am putea să îl iubim pe cel de lângă noi? Cum am putea să construim ceva? Cum să lași ceva durabil în urmă ta când de dimineață până seară ești preocupat să îl urăști pe cel de lângă tine? Au fost turcii și rușii de vină, americanii care nu mai veneau, dar niciodată nu ne-am gândit să punem mâna de la mâna și să costruim NOI ceva.


Să lăsăm deoparte ce ne desparte și să privim la ce avem în comun. O ȚARĂ”, a transmis Adriana Stoicescu.

Aceasta mai spune că stăm cu mâna întinsă, popor îngenunchiat, obișnuit cu starea de sclav, apoi ne mirăm că nu avem nimic.

„Oameni cu școală ies și urlă unii la alții cu o furie explicabilă, probabil, știută doar de psihiatrii. Nu avem nici cea mai mică idee despre empatie, despre a asculta problemele celui de lângă noi, despre a tăcea, pur și simplu, chiar și atunci când avem dreptate. Urlăm pe toate gardurile că suntem credincioși dar obrazul nu îl întoarcem niciodată. Avem o fudulie grețoasă în noi, care vine doar din complexul de inferioritate al unui popor căruia i s-a spus și i se spune că nu poate. După ce decenii întregi nu a avut voie. România duhnește. A ură și neputință, a dispreț și răutate”, crede Adriana Stoicescu.

Judecătorul a mai transmis că, încremenită într-un proiect care nu este al ei, România va dispărea, distrusă bucată cu bucată de români. „Nu avem nevoie de virușii lor, îi avem pe ai noștri. Vaccinul se cheamă iubire de țară, dar noi avem bicarbonatul de sodiu…”, a conchis Adriana Stoicescu.

19 COMENTARII

  1. E cam empiric si simplist(mai ales venit de la un Judecator) sa nu vezi,sa intelegi macar cateva din motivele evidente pt care Poporul Roman a ajuns asa de rau sa Urască.
    E in primul rand aceasta distrugere constanta a valorilor,a scarii valorilor romanesti.
    Asta a fost facuta cu intenție (si mai putin din prostie) in ultimii 30ani.
    Ca urmare a distrugerii reperelor/scarii valorilor si furtului generalizat din Romania,a lipsei de sperante si incredere in clasa conducatoare(mai ales in sistemul judiciar) a rezultat mizeria de acum.
    Deci Dna daca nici D-voastra nu intelegeti si vedeti evidenta ca aceasta societate/tara distrusa si furata constanta poste genera doar ura si frustrare inseamna ca „a-ți facut scoala degeaba” cum spun bătrânii…apropo alt pilon/scoala care ca si sanatatea&sistemul judiciar au distrus aceasta tara nu invers!!!
    P.S: daca vaccinul unui virus atat nebulos ca origine si mai ales ca administrare fortata,e pt D-voastra „iubire de tara” e no comment cel putin dpdv al capacitatii D-voastra de analiza si judecata!!!

  2. bai, femeie handicapata, vaccinul inseamna si tromboza, si daca patesc ceva, nu ma despagubeste nimeni, fmm. ca despre protectia fata de virus am vazut clar. tari cu 70-80%+ rata de vaccinare inca au „nevoie” de restrictii dure. hai mai mars in plm, ca esti prea proasta sa emani pareri.

    • E greu sa ii raspundeti doamnei fara sa folositi cuvintele de injurie? daca nu reusiti sa formulati un comentariu normal, preferabil sa nu il mai scrieti…nu va dejectati aici frustrarile . Vai de educatia si cultura dvs.

  3. Poporul român încă mai are o speranța de înțelepciune nu crede în toate minciunile așa autoproclamatilor doctori și virologi,care își publicizeaza salariile și viitorul pe barba proștilor, șpăgari care iau bani pentru orice intervenție medicală și farmaciștii care vind orice pentru bani!!! 30 de ani de hoție legalizată!!!

  4. As dori sa citesc intr-un comentariu al Adrianei Stoicescu parerea dinsii asupra acestui aspect: De ce in statele in care procentul de vaccinare se apropie de 70-80% a inceput o explozie a cazurilor de boala? De ce nu comenteaza ca Romania se grabeste sa mareasca procentul de cetateni vaccinati dar nu insista sa isi mareasca dozele de medicatie antivirala prin achizitionarea cu acelasi efort financiar cu care cumpara dozele de vaccin a medicamentelor necesare tratamentului ? Este usor sa criticam ca sa parem Gica contra dar sa ne gandim ca au fost colegi de ai nostri bolnavi de Covid si au fost trimisi acasa sa se trateze dupa care au murit pentru ca tratamentul conform protocolului nu a dat rezultat. In realitate plecand acasa colegul nostru a intarziat tratamentul si in final nu a mai avut nici o sansa. Sa aratam ca toti bugetarii de la stat parlamentari, militari, medici, judecatori si profesori au luptat doar pentru salarii insa pe niciunul nu l-am auzit sa lupte pentru dezvoltarea bazei materiale a sanatatii. Majoritatea politicienilor corupti defileaza in fata publicului cu inaugurari secondate de preoti, cu constructii de biserici dar nu i-am auzit sa spuna ca banii pe care ii dau pentru asemenea lacase ar fi buni pentru spitale si scoli. Cat traim pe acest pamant sa gandim ca niste pamanteni lucizi , dupa ce vom muri nu se stie ce va fii. Sa profitam de ziua de azi cu soare si sa ne gandim ca tot noi vom face mai frumoasa ziua de maine.

  5. Păcat că nu ați înțeles sensul acestei exprimări,adică Dna nu susține că acest vaccin este „iubire de tara”ci adevăratul vaccin pt a se ieși din situația în care ne aflăm și a acestei presupuse pandemii ar fi „iubirea de tara”,iubirea aproapelui și a tot ce ne înconjoară,nu ura care ne hrănește.Chiar dvs dați dovadă de aceasta boala gravă,URA,atacand-o și susținand că nu știe suficientă carte.,sau că nu a citit suficient.Dar dvs?ați citit atât măcar cât să înțelegeți sensul și că rețeta acestui vaccin este iubirea de sine,iubirea aproapelui și de tara?

    • Ma bucur ca măcar un om din toți ce și-au dat cu părerea aici, a înțeles adevăratul sens al acestui articol. Tocmai despre acești „păreriști” aduce vorba dna. judecător. În sensul acesta, în care majoritatea dau vina întotdeauna pe conducători (ca parca s-au ales singuri în funcții) și nu realizează ca schimbarea vine de la fiecare, din păcate vom avea întotdeauna bicarbonat de sodiu, în loc de iubire (în toate sensurile ei, nu numai de țară). O zi minunata și sa ne apare Dumnezeu!

  6. Au mai fost virușii! Gripa spaniolă
    Al doilea război mondial
    Febroarie 1918-aprilie 1920 și multe altele care nu a fost găsit niciodată un antidot în mulți ani de cercetări iar acum covid waw incredibil vaccin vindecare găsit înte-un timp așa scurt aiurea

    • Auzi “luminate” dar nu te minunezi si de ce display uri au acum masinile in bord fata de alea cu care se circula cand a fost gripa spaniola?

    • Te rugăm : nu iti mai updata telefonul si computerul.
      Este foarte straniu cum fac progrese intru-un timp asa de scurt!
      Stai unde ești. Nu mai uodata nimic!.

  7. Vina cea mai mare o au conducatorii nostri, ultimii doi mai dihai decat toti ceilalti la un loc, care au aplicat dictonul „Dezbina si stapaneste”, cu sarg si voiosie… Ultima „isprava”, vaccinati contra nevaccinati, dar au mai fost si altele: cei care muncesc, impotriva pensionarilor, muncitori contra intelectuali(va mai aduceti aminte? „noi muncim nu gandim!”). Despre iubirea de Tara, nici nu mai vorbim, este considerat nationalism extremist.

  8. Ati trunchiat mesajul doamnei Stoicescu si ati lasat sa se creada ca vorbeste despre vaccinul anti-Covid !! Finaul mesajului dansei suna asa : „Vaccinul impotriva distrugerii se cheama iubire de tara’… Tare urat si lipsit de profesionalism, domnule Dragan, autor al acestui articol !

  9. Nu ți-e rusine! Tu te-ai găsit să-mi spui ce este iubirea de țara și cum se materializează iubirea mea fața de țara in care locuind și in care m-am născut..ar trebui să-ți bagi capul in pământ și sa nu mai ieși de acolo..tu ai ajuns sa judeci oameni..imi spui tu mie de ura și cum se manifesta ea…pai acest popor de cel puțin 100 de ani a fost chinuit și dezbinat..și te intrebi de unde atata ura acumulata…s-a găsit miezu’ din dodoasca sa arunce cu acuze asupra poporului roman..ar trebui să-ți vezi “mizeria” din ochi..și porma sa vb despre alții…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.