CFR Timişoara a făcut spectacol la Buzău cu Luceafărul. Cinci goluri şi...

CFR Timişoara a făcut spectacol la Buzău cu Luceafărul. Cinci goluri şi numeroase acţiuni pentru „leoparzii” de pe parchet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro (arhivă)

CFR Timişoara a obţinut o victorie importantă de clasament, la pas, în deplasare la Luceafărul Buzău, scor 5-2. Meciul din runda a 8-a a elitei a fost unul destul de spectaculos, „leoparzii” irosind mai multe şanse de gol pe lângă realizările contabilizate.

Feroviarii de pe parchet au început foarte bine jocul din sala „Romeo Iamandi”. După o ocazie a lui Milovac, în minutul 4, Fl. Matei a deschis scorul, un minut mai târziu, din assist-ul antrenorului-jucător Robert Lupu.


Minutul următor a adus un nou gol, după o bară a gazdelor, pe contraatac, Nemiţeanu a făcut 2-0 pentru timişoreni. Luceafărul a avut ghinion şi-n minutul 10, la bara lui Dumitru Ion. Iar din minutul 14 tabela indica 0-3, căci un nou contraatac-şcoală a fost finalizat de această dată de Lupu, din pasa lui Fernandes.

Gazdele au redus din diferenţă înainte de intrarea la cabine, prin Adrian Nedelea, cu o deviere lângă bara la mingea trimisă de Dumitru Ion. Mai mult, din minutul 23 scorul a devenit 2-3. Jocul a continuat spectaculos, cu puţine faulturi şi ratări de ambele părţi. Show completat de golul lui Fernandes, care a profitat de greşeala portarului Dospinescu. Timişorenii au părut apoi descătuşaţi şi Vîrlan a redus din diferenţă la capitolul bare înainte de împlinirea unei jumătăţi de oră de joc. Pe final gazdele au scos portarul pentru a avea superioritate numerică, dar nu au reuşit să-l mai învingă pe Teddy Lungu. Ultimul minut a consemnat bara lui Fernandes, după o acţiune individuală la capătul unei posesii prelungite a bănăţenilor, dar şi golul prin care acesta a închis tabela, într-un moment în care poarta buzoiană era liberă.

CFR Timişoara: Lungu – Vîrlan, R. Lupu, Fl. Matei, Milovac. Au mai jucat: Plopeanu, Nemiţeanu, Fernandes.

Pentru CFR, 12 puncte şi poziţia a 4-a, urmează peste şase zile, de la ora 18.00, jocul de pe teren propriu cu FK Odorheiu Secuiesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.