Ludovic Orban a demisionat din PNL, alături de alți 16 parlamentari liberali,...

Ludovic Orban a demisionat din PNL, alături de alți 16 parlamentari liberali, printre care și deputatul de Timiș Claudiu Chira. Va înființa un nou partid

0
DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban a plecat din PNL. Fostul președinte al partidului, însoțit de un grup de senatori și deputați liberali, printre care și Claudiu Chira, deputat de Timiș, a anunțat că va înființa o nouă formațiune politică.

Fostul lider PNL și alți 16 parlamentari liberali au demisionat marți din partid din cauza conflictului în care au intrat cu noua conducere a formațiunii politice.


Ei au anunțat că vor înființa o nouă formațiune cu doctrină liberală.

„Demisia nu este un sfârșit, este un început, nu mă las oricâte aluzii am auzit în ultimele luni. Vom începe împreună o construcție solidă care să se bazeze pe oameni cu onoare”, a declarat Ludovic Orban.

Fostul lider liberal a mai spus că gestul său și al celor 16 parlamentari va fi urmat de numeroși alți membri PNL din toate structurile partidului.

„Câtă frunză, câtă iarbă, partea bună a partidului va veni cu noi”, a spus Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a anunțat că vrea să formeze un nou grup parlamentar. Demersurile vor fi inițiate săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.