Maraton de vaccinare pe stadionul CFR din Timișoara, de Ziua Națională a...

Maraton de vaccinare pe stadionul CFR din Timișoara, de Ziua Națională a României

0
DISTRIBUIȚI

La  centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, situat pe stadionul CFR, strada Nera nr. 4,  în perioada 1 decembrie, ora 8:00 – 2 decembrie, ora 16:00, cu ocazia Zilei Naționale a României, se va organiza un maraton de vaccinare.

Maratonul este un proiect al Ministerului Apărării Naționale ce se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

Programul de funcționare al centrului de vaccinare va fi extins pe durata maratonului, asigurându-se vaccinarea doritorilor împotriva COVID-19 pe toată perioada de desfășurare a acestuia.

În cadrul maratonului sunt disponibile două fluxuri de vaccinare cu ser de la Pfizer și Johnson & Johnson, cu posibilitatea suplimentării acestora la nevoie.

„La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (peste 12 ani) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV.


De asemenea, continuăm și campania de vaccinare în mediul rural, cu ajutorul echipelor mobile. În sprijinul acestora, în baza parteneriatului încheiat cu Universitatea de Vest din Timișoara, acționează și o echipă de studenți și cadre didactice de la Departamentul de Asistență Socială din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie din UVT, care are misiunea de a informa și promova activitatea de vaccinare în mediul rural. Doar prin vaccinarea împotriva COVID-19 și respectarea măsurilor de protecție vom reuși limitarea răspândirii virusului și ne putem proteja pe noi și pe cei din jur. Împreună, vaccinându-ne, învingem pandemia!”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.